Huawei spektakularnim događajem predstavio nove uređaje i tehnološke inovacije

Autor:

Vesti

02.10.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskom tržištu zvanično predstavljeni novi Huawei pametni satovi koji su od danas u prodaji

Huawei spektakularnim događajem predstavio nove uređaje i tehnološke inovacije

Foto: Goran Srdanov

Kompanija Huawei predstavila je novu generaciju pametnih satova - seriju Huawei Watch GT 5, novo izdanje Huawei Watch Ultimate posebno namenjeno ljubiteljima golfa, kao i Huawei Watch D2, u prepunoj Atrium dvorani Sava Centra. Svi prisutni imali su ekskluzivnu priliku da čuju više o inovacijama koje će obeležiti jesen, čime Huawei nastavlja da postavlja nove standarde u industriji i inspiriše korisnike da zakorače u budućnost.

Roger Tao, direktor Huawei Device za Istočnu Evropu, obratio se gostima i predstavio ključne inovacije i strategiju kompanije u segmentu pametnih nosivih uređaja.

- Velika mi je čast što smo danas u Beogradu kako bismo predstavili novu generaciju Huawei pametnih satova, kao i našu novu Fashion Edge strategiju za nosive uređaje. Uz preko 520 miliona korisnika naših nosivih uređaja globalno, i značajan broj aktivnih korisnika u Evropi, ponosni smo na našu poziciju lidera u ovom segmentu. Kroz inovacije u dizajnu i funkcijama za praćenje fitnesa i zdravlja, nastavljamo da pomeramo granice tehnologije, omogućavajući svakom korisniku da kroz naše uređaje izrazi svoj jedinstveni stil - izjavio je Roger Tao ovom prilikom.

Zvanice su imale priliku da se upoznaju sa inovativnim funkcijama i jedinstvenim spojem mode i tehnologije koje donose novi Huawei pametni satovi. Zvezda događaja bila je Huawei Watch GT 5 serija, koja se očekivala sa najvećim nestrpljenjem, a gostima je posebno privukao pažnju spoj premium materijala i sofisticirana estetika satova. Pored fenomenalnog dizajna, ova serija donosi i unapređene funkcije za praćenje fizičke aktivnosti, kao što su Sunflower sistem pozicioniranja koji će posebno obradovati ljubitelje trčanja, Stay Fit aplikacija za upravljanje kalorijama i sistem za precizno praćenje ženskog reproduktivnog zdravlja.

Veliku pažnju na događaju privukao je Fashion corner, gde su gosti uz pomoć stiliste stilizovali outfite uz satove iz Huawei Watch GT 5 serije, potvrđujući njihovu svestranost. Predstavljen je i Huawei Watch Ultimate, premium pametni sat s luksuznim dizajnom, Expedition režimom za avanturiste i funkcijama za golf, što oslikava Huawei Fashion Edge strategiju. Pored toga, Health corner bio je posvećen zdravlju, sa fokusom na Huawei Watch D2, koji uz tanak dizajn i TruSense sistem omogućava praćenje ključnih zdravstvenih parametara. Događaju je prisustvovao veliki broj zvanica – od predstavnika medija, preko influensera, do poznatih ličnosti.

Svoje iskustvo sa Huawei Watch GT 5 Pro podelila je i popularna influenserka i Huawei brend ambasador Lea Stanković, koja je posebno istakla i zašto su ovi pametni satovi uvek njen izbor.

Gostima se obratio i Steven Huang, direktor Huawei Device za Srbiju koji je podsetio da su Republika Srbija i Narodna Republika Kina u julu potpisale sporazum o slobodnoj, bescarinskoj trgovini.

-Zahvaljujući ovom sporazumu,  carina na nosive i audio proizvode od jula iznosi 0%, a Huawei Watch GT 5 je za 20% jeftiniji od prošlogodišnjih modela iz ove proslavljene serije pametnih satova, što je ogromna korist za srpske potrošače“, zaključio je Steven u svom izlaganju.

Uz kupovinu nekog od satova iz Watch GT 5 serije tokom oktobra dobijaju se na poklon slušalice Huawei FreeBuds 5i, 3 godine garancije na sat a tu je i aplikacija Huawei Health+, koja će biti dostupna za korišćenje tri meseca besplatno. Na ovoj aplikaciji, korisnici mogu pronaći kurseve poznatih sportista i značajnih imena iz sveta fitnesa, kao što su atletičar i nekadašnji zlatni olimpijac Mo Farah, popularna fitnes influenserka Pamela Reif i He Muni, profesionalna golferka.

Pametni satovi iz Huawei Watch GT 5 serije nalaze se u prodaji od danas kod operatora Yettel, A1, mts, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedija i Ananas, po sledećim cenama:

Muški modeli:

Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31999 RSD

Huawei Watch GT 5 Blue Woven Strap – 34999 RSD

Huawei Watch GT 5 Pro Black Fluorelastomer Strap – 45999 RSD

Huawei Watch GT 5 Pro Titanium Strap – 64999 RSD

Ženski modeli:

Huawei Watch GT 5 Light Blue Fluorelastomer Strap  – 31999 RSD

Huawei Watch GT 5 Black Fluorelastomer Strap – 31999 RSD

Huawei Watch GT 5 White Leather Strap – 34999RSD

Huawei Watch GT 5 Gold Milanese Strap – 39999 RSD

Huawei Watch GT 5 Pro White Fluorelastomer Strap – 54999 RSD

Huawei Watch GT 5 Pro White Ceramic Gold Titanium Strap 74999 RSD

Huawei Watch Ultimate će se naći u prodaji kod operatora od 1. novembra, a njegova cena će biti 104999 RSD.

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/
Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers
YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/
Google+: https://plus.google.com/+HuaweiDevice

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading