EKSKLUZIVNI TRANSKRIPTI! Razgovori Klintona i Putina o Miloševiću nekoliko dana pred 5. oktobar! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

06.10.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

EKSKLUZIVNI TRANSKRIPTI! Razgovori Klintona i Putina o Miloševiću nekoliko dana pred 5. oktobar! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia, Printscreen

Slobodan Milošević

Srpski telegraf u izdanju za nedelju, 6. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • EKSKLUZIVNI TRANSKRIPTI! RAZGOVORI KLINTONA I PUTINA O MILOŠEVIĆU NEKOLIKO DANA PRED 5. OKTOBAR

Milošević je izgubio izbore 24. septembra 2000, a do kraja meseca Vladimir Putin i Bil Klinton razgovarali su dva puta kako da ga izvedu iz Srbije. Klinton je predlagao da se Milošević skloni u Rusiju, a Putin da ode u Ameriku. Transkripti ovih razgovora objavljeni su u Klintonovoj digitalnoj biblioteci, na koju svaki predsednik ima pravo nakon isteka roka tajnosti.

  • INVESTICIONI REJTING JE ISTORIJSKI USPEH: SRBIJA GRABI NAPRED

Agencija "Blumberg" juče je, analizirajući vest da je Srbija prvi put u istoriji dobila investicioni kreditni rejting, ukazala na mere koje je država preduzela da bi ostvarila taj uspeh, pre svega, na stabilnost valute i kontrolu javnog duga, kao i na uspeh srpskih obveznica na međunarodnom tržištu.

U tekstu se naglašava da je Srbija napredovala od haosa iz devedesetih godina izazvanog oružanim sukobima u regionu i međunarodnim sankcijama i da sada ima jednu od najvećih stopa rasta u Evropi.

  • POTRESNE PRIČE PREŽIVELIH POSLE KATAKLIZME U FEDERACIJI BIH: ČIKO, GDE JE MOJ DRUG? OVDE MU JE BILA KUĆA

Razmere katastrofe koje su izazvale poplave u Jablanici i Konjicu su nesagledive, a dan nakon možda i jednog od najtežih dana ikada u ovim mestima i njihovoj okolini, teško je opisati prizore potopljenih sela, pišu sarajevski mediji.

SPECIJALNI DODATAK SRPSKOG TELEGRAFA: NAJVEĆE TAJNE 5. OKTOBRA

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 6. oktobar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading