SRBIJA PREDSTAVLJA SVOJU TURISTIČKU PONUDU NA NAJZNAČAJNIJEM SAJMU U ITALIJI! Labović: Odlična prilika za promociju zemlje!

Autor:

Vesti

09.10.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistička organizacija Srbije učestvuje na najznačajnijem sajmu turizma u Italiji „TTG Travel Experience" koji je počeo danas i trajaće do 11. oktobra, na kojem će prezentovati celokupnu ponudu naše zemlje kao turističke destinacije.

SRBIJA PREDSTAVLJA SVOJU TURISTIČKU PONUDU NA NAJZNAČAJNIJEM SAJMU U ITALIJI! Labović: Odlična prilika za promociju zemlje!

Foto: TOS

Na ovom poslovnom sajmu, koji okuplja turističku privredu iz celog sveta, zajedno sa TOS-om nastupa i naša nacionalna avio-kompanija Air Serbia, kao i brojne domaće agencije.

Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije, ocenila je da je učešće TOS na jednom od najznačajnijih međunarodnih sajmova odlična prilika i još jedan od koraka koji će doprineti promociji turističke ponude naše zemlje, naročito imajući u vidu to što ćemo za tri godine biti domaćin međunarodne izložbe "Ekspo 2027".

Foto: TOS

Marija Labović, direktorka TOS

- Ovo je i prilika da uspostavimo važne kontakte sa našim međunarodnim partnerima, ne samo iz oblasti turizma - kazala je Labović. 

Inače, „TTG Travel Experience" apsolutni je lider iz oblasti turizma u Italiji, sa više od 1.500 izlagača iz čak 90 zemalja.

Ovaj događaj prati više od 700 predstavnika medija, a rezultat „on line" komunikacije je više od 10 miliona utisaka. Kroz poslovne mreže, „TTG Rimini" stvara poslovne mogućnosti koje su od velikog značaja za prezentaciju turističke ponude Srbije, ostvarivanje veoma kvalitetnih kontakata i uključivanje turističkih destinacija u itinerere turoperatera Italije kao i za sklapanje drugih važnih poslovnih dogovora.

Foto: TOS

TOS na sajmu

Turistička organizacija Srbije kontinuirano radi na promociji u Italiji, a prema zvaničnim podacima,od januara do avgusta ove godine Srbiju je posetilo 35.520 italijanskih turista, što je 10 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Ostvarеnо je 104.647 noćenja za prvih osam meseci ove godine. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading