HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. OKTOBAR! Lavovi, odlični aspekti na polju poslovanja, Škorpije nezadovoljne!

Autor:

Vesti

14.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj dan je prepun izazova za jedan horoskopski znak.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 14. OKTOBAR! Lavovi, odlični aspekti na polju poslovanja, Škorpije nezadovoljne!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, velika nervoza može dovesti do konflikta s kolegama ili nadređenima. Dobro razmislite pre nego što krenete u napad. Bikovi, poslovni aspekti su dobri. Imaćete mogućnost za potpisivanje nekog papira, ugovora koji je u vašu korist. Blizanci, vidno vas iritira nov kolega u poslovnom okruženju. Nemojte dozvoliti da se to odrazi na posao i obaveze koje imate. Rakovi, povoljan period za poslovni razgovor ili ćete imati mogućnost da pregovarate za neku dodatnu zaradu. Lavovi, odlični aspekti na polju poslovanja. Moguć novčani dobitak ili pohvala za rezultate koje ste pokazali u poslednje vreme. Device, povoljni aspekti na polju poslovanja. Prati se vaš rad i, u zavisnosti od zalaganja, postoji mogućnost za napredovanje.

Vage, postoji mogućnost susreta ili kontakta s osobom s kojom ste nekada bili u vezi. I dalje postoji velika privlačnost. Škorpije, neki vid nezadovoljstva kada su emotivna dešavanja u pitanju. Opustite se da biste ostvarili kvalitetan odnos ili novu vezu. Strelci, organizujte se i pokušajte nešto konkretnije da uradite po pitanju osobe s kojom biste želeli da ostvarite emotivnu priču. Jarci, strahovi vas blokiraju. Umesto da se opustite i pokažete da vam je stalo do partnera, vi mu iznosite tvrdoglave stavove. Vodolije, potrudite se da provedete što više vremena s partnerom. Zajednički trenuci će učvrstiti vašu vezu. Ribe, odličan period da otvoreno porazgovarate s partnerom o sumnjama koje imate. Nemojte čekati da se sve spontano reši.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti hronični umor, Škorpije su pune energije...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading