AMSS UPUTIO HITAN APEL VOZAČIMA! Vozite sa maksimalnim fokusom, danas vas mogu čekati IZNENAĐENJA na putu!

Autor:

Vesti

15.10.2024

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je držati propisano odstojanje i ne voziti brzinom većom od propisane

AMSS UPUTIO HITAN APEL VOZAČIMA! Vozite sa maksimalnim fokusom, danas vas mogu čekati IZNENAĐENJA na putu!

Foto: Tanjug/J. PAP

Maglovita jutra i večeri otežavaju vožnju, jer pored slabije vidljivosti postoji opasnost i od vlažnih kolovoza, pa se sa zato vozačima savetuje oprez jer ih može iznenaditi duži zaustavni put, ali i proklizavanje vozila prilikom naglog manevrisanja, apeluju iz AMSS.

Na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila.

Prema poseldnjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz Srbije, teretna vozila na graničnim prelazima Kelebija i Gradina čekaju 120 minuta, na Batrovcima 300 minuta i Šidu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju AMSS.

Vreme danas

U Srbiji danas biti pretežno sunčano vreme, na severu zemlje povremeno uz umerenu oblačnost, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

U toku prepodneva duvaće slab vetar promenljivog smera, posle podne i umeren, na severu Vojvodine kratkotrajno jak severozapadni, dok će se temperature kretati od četiri do 24 stepena.

Republika

Foto: Shutterstock

Pred nama su sunčani dani

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, duvaće slab južni i jugozapadni, posle podne i umeren severozapadni vetar, a najviša dnevna temperatura biće oko 22 stepena.

U Vojvodini je moguća umerena oblačnost, uz kratkotrajno jak vetar na severu i temperature do 22 stepena.

U Ap Kosovu i Metohiji ujutru je moguća lokalna pojava magle, dok će u toku dana biti pretežno sunčano vreme sa temperaturama do 23 stepena.

Zima nam dolazi, ali narednih dana vreme stabilno sa temperaturama oko proseka za ovo doba godine. Očekuje se pretežno vedro vreme, bez padavina narednih nedelju dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading