LEPA MINA POŠARAC NIJE IZDRŽALA! Cela Srbija se ujedinila da pobedi rak, sada stigle NAJTUŽNIJE VESTI!

Autor:

Vesti

17.10.2024

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Mina lavovski se borila!

LEPA MINA POŠARAC NIJE IZDRŽALA! Cela Srbija se ujedinila da pobedi rak, sada stigle NAJTUŽNIJE VESTI!

Foto: Budi human

Mina Pošarac (23), devojka za koju se borila cela Srbija, preminula je nakon teške i iscrpljujuće borbe sa izuzetno agresivnim oblikom tumora. Iako se ovaj tumor najčešće pojavljuje na mozgu, kod Mine je bio lociran na kičmi. Građani koji su sakupljali sredstva za njeno lečenje saopštili su da je preminula jutros u šest časova.

Tokom borbe Mina je hrabro delila svoja iskustva putem društvenih mreža, obaveštavajući pratioce o pogoršanju zdravstvenog stanja u poslednjih nekoliko meseci. Pre nekoliko nedelja napisala je da su joj se "leđa potpuno otvorila" i da više nema vremena da otputuje na lečenje u Tursku jer se u Srbiji pregledi zakazuju s velikim zakašnjenjem.

Krajem juna Mina je putem Instagrama podelila tužnu vest - njen tumor se ne samo vratio već se proširio na još dva pršljena, dodatno otežavajući njeno stanje.

- Baš ovih dana razmišljam kako dugo nisam objavila sliku, ali znam da definitivno nisam mislila da će to da bude ova... Eto me, ponovo... Pre dva meseca sve je bilo u redu, raka nije bilo - napisala je ona u objavi.

 

 

Kako je dalje objasnila, u tom periodu počela je da oseća abnormalne bolove, počele su da joj se oduzimaju noge, osećala je slabost u rukama, ali niko joj nije verovao jer su nalazi bili dobri.

Mina je ostala upamćena po svojoj neverovatnoj harizmi i pozitivnoj energiji čak i onda kada joj je bilo najteže i kada je najviše bolelo. Uvek je na društvenim mrežama pisala o tome kako će pobediti tešku bolest i sanjala o svojoj budućnosti. Nažalost, nije uspela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading