HOROSKOP ZA SUBOTU 19. OKTOBAR! BIKOVI - mnogo radite i to vam se odražava na raspoloženje, DEVICE - više spavajte!

Autor:

Vesti

19.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rakovima će sve ideje biti prihvaćene sa oduševljenjem!

HOROSKOP ZA SUBOTU 19. OKTOBAR! BIKOVI - mnogo radite i to vam se odražava na raspoloženje, DEVICE - više spavajte!

Foto: Shutterstock

Ovnovi - Danas niste u mogućnosti da razmišljate racionalno, pa se se potrudite da ne ulazite u rasprave na poslu. Ma koliko želeli da pustite partnera da vam kaže šta mu ne prija, nećete biti raspoloženi da ga saslušate.
Muče vas stomačni problemi.

Bikovi - Mnogo radite i to vam se odražava na raspoloženje. Opustite se, sve ćete uspeti da završite na vreme. Danas bi trebalo da sednete s partnerom i porazgovarate o nesuglasica koje ste imali prethodnih dana.

Zdravlje vam je dobro.

Blizanci - Postoji mogućnost da sklopite neki posao, ali budite oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Povoljan dan na polju ljubavi, iskoristite ga i isplanirajte romantičnu večeru za vas i partnera.

Muči vas nervoza.

Rakovi - Ako vaš posao podrazumeva rad s inostranstvom možete doživeti veliki uspeh. Sve vaše ideje biće prihvaćene s oduševljenjem. Postoji mogućnost da vam se javi osoba koju poznajete odranije. Ako ste zauzeti, pazite kakve odluke donosite.

Lavovi - Budite obazrivi kada su finansije u pitanju. Samo pomoću mudrih poslovnih poteza zaobići ćete mogućnost da pogrešite. Padate u iskušenje da se upustite u tajnu vezu s osobom koju poznajete s nekog putovanja ili preko posla.

Zdravlje vam je odlično.

Device - Danas ćete konačno privesti kraju rad na projektu. Očekuje vas potpisivanje novog dugoročnog ugovora. Zbližićete se s jednom osobom koja vam se odavno dopada. Veče vam donosi romantičan sastanak.
Više spavajte.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading