KLINIKA POTVRĐUJE – BALANS+ JOGURT OBNAVLJA RAVNOTEŽU CREVNE FLORE

Autor:

Vesti

21.10.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crevna flora, ili mikrobiota, predstavlja zajednicu mikroorganizama koji igraju ključnu ulogu u raznim funkcijama organizma, uključujući imuni sistem i metaboličke procese.

KLINIKA POTVRĐUJE – BALANS+ JOGURT OBNAVLJA RAVNOTEŽU CREVNE FLORE

Foto: Dragana Đorović

U današnjem užurbanom svetu, balansiranje između obaveza i brige o sopstvenom zdravlju često postaje pravi izazov. Dok svakodnevno nastojimo da ispunimo zahteve posla i privatnog života, važno je da ne zaboravimo temelje očuvanja našeg organizma – redovnu fizičku aktivnost i pravilnu ishranu. Upravo pravilna ishrana, bogata esencijalnim nutrijentima, igra ključnu ulogu u našem zdravlju, a među najvažnijim sastojcima koji doprinose optimalnom funkcionisanju organizma su prirodni probiotici. Oni ne samo da pomažu u održavanju ravnoteže crevne flore, već i u poboljšanju procesa varenja, što je od suštinskog značaja za celokupno zdravlje.

Crevna flora, ili mikrobiota, predstavlja zajednicu mikroorganizama koji igraju ključnu ulogu u raznim funkcijama organizma, uključujući imuni sistem i metaboličke procese. Zbog toga je važno u svakodnevnu konzumaciju uvrstiti prirodne probiotike, koji blagotvorno deluju na crevnu floru i pomažu u podticanju varenja. Probiotici su glavni saveznik u postizanju balansa crevne flore, jer unošenjem probiotskih bakterija, naročito u uslovima bolesti, stresa ili drugih štetnih uticaja, dobre bakterije dobijaju „pojačanje“. Na taj način se obnavlja ravnoteža crevne flore i normalizuje stanje organizma.

Foto: Popular communications

Balans plus jogurt

Već godinama unazad, Balans+ jogurt klinički je dokazan saveznik u održavanju probavne ravnoteže. Studija koja je sprovedena od KBC Bežanijska Kosa na 50 ispitanika koji su imali poremećaj digestivnog trakta potvrdila je da nakon samo 10 dana redovnog korišćenja Balans+ probiotskog jogurta dolazi do regulisanja varenja i unošenja balansa u organizam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading