GAĐAO DIREKTORA ŠKOLE FLAŠOM I VREĐAO GA: Novi detalji drame u Nišu!

Autor:

Vesti

21.10.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta, direktor Stanković je obavestio policiju koja je zaustavila napadača

GAĐAO DIREKTORA ŠKOLE FLAŠOM I VREĐAO GA: Novi detalji drame u Nišu!

Foto: shutterstock

Policija

Danas popodne došlo je do incidenta u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ u Nišu kada je jedan roditelj napao direktora Miloša Stankovića. 

Prema nezvaničnim informacijama, roditelj je prvo verbalno napao direktora Stankovića zbog zatvorene kapije na školskom dvorištu. Nakon što mu je direktor naložio da napusti kancelariju, roditelj je izvadio punu plastičnu flašu od 1,5 litara vode i gađao Stankovića, ali ga srećom nije pogodio. Flaša je umesto direktora pogodila monitor u kancelariji, oborila ga na sto i odbila se u ćošak. Direktor Stanković nije zadobio fizičke povrede, ali je doživeo veliki stres.

- Bio sam u kancelariji kada je ušao taj gospodin i počeo da negoduje vezano za to što je zatvorena kapija na školskom dvorištu. Direktor ga je pitao: „Ko ste vi u stvari?“. On se predstavio kao roditelj deteta i nastavio da bude agresivniji u razgovoru. Kada mu je direktor rekao kakvo je to ponašanje i da napusti kancelariju, on je izvadio neku flašu vode i bacio je u pravcu direktora. Tu su bila još dva nastavnika pored njega. Flaša je pogodila monitori pala u ćošak kancelarije – ispričao je za „Blic“ školski zubar Goran Marković.

Nakon incidenta, direktor Stanković je obavestio policiju koja je zaustavila napadača. U niškoj policiji potvrđeno je da je napad prijavljen i da je obavešteno i tužilaštvo, te se trenutno sprovodi postupanje po ovom slučaju. Direktora je nakon incidenta pregledala ekipa Hitne pomoći.

- Odgovorno lice škole nam je prijavilo da ga je napao jedan roditelj. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu i u toku je postupanje - rečeno je „Blicu“ u Policijskoj upravi u Nišu.

Iz OŠ "Miroslav Antić" u Nišu nisu se oglasili povodom ovog incidenta, ističući da nemaju ovlašćenja da se izjasne o tome dok se ne oglase nadležne institucije. Očekuje se da će se o ovom slučaju nasilja u školi oglasiti i Ministarstvo prosvete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading