KAKO DA ODMAGLITE PROZORE U AUTOMOBILU?! "Potrošačka patrola" otkriva genijalan trik! (VIDEO)

Autor: Anđela Trifunović

Vesti

22.10.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S dolaskom hladnijih dana zamagljeni prozori u automobilu postaju naša svakodnevica. Ne znate kako da ih odmaglite? Isprobali smo u našoj emisiji "Potrošačka patrola" (možete je pogledati na Jutjub kanalu Republika news) genijalan trik koji trenutno kruži društvenim mrežama.

KAKO DA ODMAGLITE PROZORE U AUTOMOBILU?! "Potrošačka patrola" otkriva genijalan trik! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

Sve što nam je potrebno jesu pena za brijanje, ubrusi i suva krpa. Dakle, kada se pena za brijanje nanese direktno na staklo, ne samo da uklanja dosadnu maglu već može da spreči i njeno ponovno pojavljivanje. Pa hajde da proverimo...

Prekrićemo pola stakla penom, ostavljajući drugu stranu nenamazanu. Iskreno, jedva smo čekali da vidimo rezultat. Za početak, dobra vest je ta što se pena ne briše tako teško kao što smo mislili. I evo... Kao što vidite, staklo blista, a da li će se magliti, sada ćemo da proverimo, tako što ćemo prineti vrelu vodu prvo na jednu, pa na drugu stranu. Rezultat je tu, ovo je zaista moćan trik!

Kao što ste videli, pomoću pene za brijanje rešićete se kondenzacije na najlakši i najbrži način. Zahvaljujući njenim aktivnim sastojcima, na staklu se formira tanak zaštitni sloj koji apsorbuje vlagu i sprečava formiranje kapljica. Ako ste do sada mislili da samo muškarci treba da imaju penu za brijanje, sada znate da je jedna neophodna i vašem automobilu, bez obzira na to kog ste pola. 
 

Na desetine hiljada pregleda

Čitajte dodatak "Potrošačka patrola" i gledajte istoimenu emisiju i videćete mnogo korisnih stvari koje vam mogu olakšati svakodnevni život. U prethodnih nekoliko godina, otkako smo pokrenuli dodatak čiji je osnovni cilj da se bavi pravima potrošača i prevarama trgovaca, proizvođača i drugih aktera na tržištu, objavili smo seriju zanimljivih i korisnih tekstova, a otkako smo pokrenuli i istoimenu emisiju broj onih koji bi je pogledali rapidno je rastao i sada je to već često i nekoliko desetina hiljada ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading