OGLASIO SE ZIJIN MINING NAKON HAPŠENA DVA ZAPOSLENA! Dajemo punu podršku nadležnim organima

Autor:

Vesti

24.10.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija, kako navode, aktivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

OGLASIO SE ZIJIN MINING NAKON HAPŠENA DVA ZAPOSLENA! Dajemo punu podršku nadležnim organima

Foto: Printscreen/YouTube/SurcinPress

Povodom hapšenja dva zaposlena u kompaniji Serbia Zijin Mining u Boru, kompanija izražava žaljenje zbog navedenih događaja i u potpunosti pruža podršku i saradnju nadležnim organima u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti.

Serbia Zijin Mining posvećena je najvišim etičkim standardima u poslovanju i od početka svog rada, dosledno sprovodi politiku nulte tolerancije prema bilo kojem obliku mita, korupcije i nezakonitih aktivnosti. Korupcija predstavlja ozbiljnu pretnju ne samo za našu kompaniju, već i za društvo u celini, i stoga osuđujemo svaki oblik koruptivnog ponašanja.

Kompanija već sprovodi unutrašnju istragu kako bi se utvrdili svi detalji u vezi s navedenim optužbama i uvele dodatne mere za unapređenje sigurnosnih i kontrolnih mehanizama u poslovanju. 

Serbia Zijin Mining nastaviće da aktivno sarađuje sa nadležnim institucijama i pojačaće interne mehanizme kontrole kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti. Naš prioritet ostaje održavanje visokog stepena transparentnosti, odgovornosti i integriteta u poslovanju, kao i doprinos razvoju zajednice u kojoj poslujemo.

U skladu sa usvojenom politikom kompanije, koja proklamuje nultu toleranciju prema korupciji, kompanija aktivno sprovodi obuke zaposlenih, dobavljača i klijenata o antikorupciji.
Eliminisanjem mita i korupcije iz poslovnog procesa, stvaramo ravnopravno tržište na kojem se svi učesnici mogu takmičiti na osnovu sopstvenih postignuća i legitimno plasirati svoje proizvode i usluge. U uslovima poštene konkurencije, svako ima jednake šanse da dobije posao na pravi način. Naša obaveza je da zajednički radimo na sprečavanju svih oblika mita i korupcije, jer jedino zakonito poslovanje može biti smatrano dobrim poslovanjem i temeljem održivog razvoja.

Iz tog razloga Serbia Zijin Mining će nastaviti da radi na očuvanju i jačanju poverenja naših zaposlenih, partnera i šire javnosti u zakonito poslovanje, verujući da su naši osnovni principi — poštovanje zakona, integritet i transparentnost — temelji uspeha naše kompanije i da ćemo ih dosledno primenjivati u svim aspektima našeg poslovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading