Skriveno blago Fruške gore – voda koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Autor: Promo

Vesti

19.06.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša poznata planina i zaštitni znak Vojvodine, Fruška gora, mesto je gde se susreću bogatstvo prirode, kulturna baština naše zemlje i izvor prirodne, čiste vode koja već vekovima teče ovim područjem.

Skriveno blago Fruške gore – voda koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Foto: Foto NIS

Raj kakav samo priroda može da napravi, dom je Jazak vode, koja hrani telo i duh lokalnog stanovništva.

Udaljenost njenog izvora od urbanih sredina i zagađenja još jedna je prednost ove voda, koja je toliko čista da pri pakovanju ne podleže dodatnom filtriranju!

Upravo zato, ova voda se ističe na tržištu svojim kvalitetom i donosi darove prirode direktno sa izvora u svakom novom gutljaju. Na ovaj način, možete piti pravu izvorsku vodu u svakom trenutku svog dana, noseći flašicu Jazak vode svuda sa sobom.

Republika

Foto: Foto NIS

Jazak voda

Jazak voda je sada široko dostupna i to u nekoliko različitih varijanti: prirodna mineralna voda - idealna za svakodnevnu hidrataciju, gazirana mineralna voda koja pruža osvežavajući osećaj sa blagim mehurićima i voda sa ukusima - dostupna u varijantama sa dodacima prirodnih aroma, kao što su limun, malina i breskva.

Uživajte u darovima prirode na dohvat ruke i pružite svom organizmu najbolju hidrataciju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading