KARLEUŠA POKOPALA ŠOLAKA! Pevačica raskrinkala tajkuna: Gluplje niste mogli! (FOTO)

Autor: Redakcija

Vesti

17.05.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša ogolila je laži tajkuna Dragana Šolaka i medija koji su u njegovom vlasništvu.

KARLEUŠA POKOPALA ŠOLAKA! Pevačica raskrinkala tajkuna: Gluplje niste mogli! (FOTO)

Foto: ST/Aleksandar Nalbantjan, E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, na portalu Nova obajvljen je tekst pod naslovom "Otkriveno zašto Karleuša botuje za Vučića: Poslanik tvrdi da će dobiti milion i po evra od Telekoma". 

Foto: Twitter-Karleusastar

Objava Jelene Karleuše

Na ovo je reagovala pevačica, koja se oglasila na svom Instagram nalogu i razobličila, Dragana Šolaka i njegove medije.

- Jedan savet opozacionim medijima. Ne pravite od mene neprijatelja ovakvim lažima! Zašto da vam uzmem pare na sudu!? Pametni političari od velikih uticajnih zvezda prave saveznike. Eno Bajden igra pipirevku onako mator oko Lejdi Gage! Gluplje niste mogli! Šlihtajte mi se! Ne znam ni ko su glavni ljudi opozicije, ali kad pročitate rođaci, šlihtajte mi se! Rukoljub, dupeljub! - napisala je Karleuša i dodala:

- Ja nisam vaš urednik koji je do juče bio urednik Kurira. Ja sam Jelena Karleuša, nauticajnija i najpraćenija javna ličnost - ne zato što sa bila pi*ka i ne zato što nisam imala svoj stav! Ja imam pravo da kažem šta mislim i podržim koga hoću ako mislim da je zaslužio! Nećete vi da mi date dozvolu! Ko ste vi, inkvizicija?! Pare?! Pa ja sam 6 godina radila "Zvezde granda" bez dinara i Šolaku milijarderu nisam uzela ni evro! A zaradio je milione na meni! Zašto bih uzela Vučiću?! Opsednuti ste Vučićem! Vaša mama botuje za pare bre! Telekom samo od mene može da zaradi milione! Neka i treba jer sam mašina za pravljenje para! Ali vi da lažete vala nećete - poručila je Karleuša i tako zapušila usta Šolaku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Komentar

17.05.2023 20:22

E nek si im rekla....

Iva

17.05.2023 23:45

Bolje cuti preljubnice,bas si uzor svojoj deci.