VUČIĆ OTKRIO KOLIKO KURTIJU SMETA KAD MU SE OBRATI NA SRPSKOM: Lažni premijer cmizdri kao neka TETKA

Autor:

Vesti

27.09.2023

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gostovanju na RTS-u, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je komentarisao trenutnu situaciju na Kosovu i Metohiji, istovremeno izražavajući svoje viđenje Aljbina Kurtija, lažnog premijera Kosova. Vučić je izneo nekoliko kritika na račun Kurtija, često ga karakterišući kao kukavicu.

VUČIĆ OTKRIO KOLIKO KURTIJU SMETA KAD MU SE OBRATI NA SRPSKOM: Lažni premijer cmizdri kao neka TETKA

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

 

Predsednik je primetio da Kurti često koristi priliku da se "žali i cmizdri" o situaciji na Kosovu i Metohiji, pokušavajući stvoriti sliku žrtve. Istakao je da mu se Kurti obraća na engleskom jeziku, iako odlično razume srpski. Ovaj jezik, kako je naveo Vučić, koristi samo kad želi nešto posebno da istakne ili kritikuje.

Vučić je u svom stilu ukazao na nedoslednosti i provokacije s kojima se suočava tokom komunikacije sa Kurtijem. Naveo je da mu na takve izazove odgovara ozbiljno i argumentovano, često podsećajući na potrebu dijaloga i rešavanja problema kroz razgovor.

Osim toga, predsednik je naglasio da je potrebno nastaviti rad na pronalaženju održivog rešenja za Kosovo i Metohiju, a da će Srbija biti konstruktivan partner u tom procesu.

Ovo gostovanje na RTS-u bilo je još jedno u nizu u kojima je predsednik Vučić otvoreno gocorio o svojim stavovima o aktuelnim temama i izazovima s kojima se suočava Srbija, posebno u vezi sa Kosovom i Metohijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Milenko

27.09.2023 21:59

Kurti je licemer i terorista. Zna srpski ali neće da priča na srpskom.

Ana

27.09.2023 22:00

Kurtiju smeta srpski jezik, Srbi, Srbija…

Anka

27.09.2023 22:01

Kurti sprovodi teror samo sa ciljem da protera Srbe sa KiM i zato se i pravi važan i hoće da priča na engleskom.

Boško

27.09.2023 22:01

I treba Vučić da ga stalno provocira, bolje i nije zaslužio!