PREDSEDNIK SNS MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Odlučujemo o budućnosti Srbije, ne smemo stati!

Autor:

Vesti

17.11.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas Opštinski odbor Zemun gde je održao sastanak sa članstvom.

PREDSEDNIK SNS MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Odlučujemo o budućnosti Srbije, ne smemo stati!

Foto: SNS

 Tokom sastanka, Vučević je istakao da je puno urađeno za Zemun, ali da je potrebno nastaviti sa radom i suočiti se sa velikim izazovima koji su pred njima.

Na početku sastanka, predsednik je sumirao rezultate rada istakavši da se mnogo toga uradilo za Zemun, ali da to nije dovoljno i da ne smeju stati na postignutim rezultatima. On je naglasio da je ovo važan momenat za Srbiju i da nije u pitanju samo pobeda SNS, već pobeda cele zemlje.

"Ovo nisu izbori za mandat više, nije u pitanju statistika. Odlučujemo da li ćemo se vratiti na period pre 2012. ili nastaviti napred. Zato vas molim da razgovarate sa ljudima, da dođete do svakog čoveka i objasnite da su ovo sudbonosni izbori. Odlučujemo o budućnosti naše Srbije, o budućnosti naše dece, deci naše dece. I zato odavde u pobedu, Zemun ne sme pasti. Izbor je jasan - Aleksandar Vučić i Srbija ne sme da stane", poručio je Vučević.


Nakon sastanka u Zemunu, predsednik Vučević je posetio saborce u Mošorinu. On je istakao da su ovi izbori sudbonosni, ali suštinski vrlo jednostavni. Na jednoj strani je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", dok su na drugoj strani sve ostale liste koje imaju zajedničkog "gazdu" - Dragana Đilasa.

"Imamo one koji su veliki evropejci, a imamo i one koji će reći da mi nismo dovoljno dobri Srbi ili patriote. Ovi drugi će ući u koaliciju sa onima koji tvrde da je Kosovo nezavisno i da Srbija treba da bude u NATO paktu. Zato vas molim da uradimo sve da naša pobeda bude čista, ne zbog matematike i statistike, već zbog naše Srbije. Izbor je jednostavan - broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekao je Vučević i dodao: "U pobede, za Srbiju, za Mošorin, za Titel, za naše potomke, a prvenstveno za našu decu! Živela Srbija!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Vera

17.11.2023 20:39

Predaja nije opcija,Srbija ne sme da stane.

Tea

17.11.2023 22:02

Zato što je dosta toga urađeno za Zemun i za ostala mesta u Srbiji, zato sada Srbija ne sme da stane na pola puta. Mora se nastaviti dalje u nove pobede!

Ceca

17.11.2023 22:11

Znam da Srbija nece stati. Znam da cemo u najvecem mogucem broju podrzati Srpsku naprednu stranku, da cemo pokazati ljubav prema srpskoj otadzbini.

Nikola

17.11.2023 22:13

Sadasnja vlast je prikaz odgovorne i stabilne politike. Njima su Srbija i srpski interesi prioritet, zato se i bore za nove fabrike, za nove kilometre autoputa.