VUČIĆ O HAPŠENJU ZBOG ŠPIJUNAŽE: "BIA radi svoj posao, pojačano je prisustvo obaveštajnih agencija!"

Autor:

Vesti

13.01.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je rekao da je dobio nešto širi izveštaj i da je to posao za BIA.

VUČIĆ O HAPŠENJU ZBOG ŠPIJUNAŽE: "BIA radi svoj posao, pojačano je prisustvo obaveštajnih agencija!"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bezbednosno-informativna agencija će nastaviti da radi svoj posao, a nema sumnje da je na teritoriji Srbije pojačano dejstvo i prisustvo različitih obaveštajnih i svih drugih agencija iz inostranstva, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je to rekao odgovarajući na pitanje u vezi sa hapšenjem srpskog državljanima koji je, kako je rečeno, radio u korist špijunskih službi Albanije.

Vučić je rekao da je dobio nešto širi izveštaj i da je to posao za BIA, ali da nema sumnje da je pojačano prisustvo obaveštajnih agencija "iz razumljivih razloga".

- Naša zemlja je zemlja koja se ne uklapa u kalupe poslušništva i podaništva, naša zemlja je slobodna i slobodarska, naša zemlja je nezavisna i naša zemlja donosi odluke u skladu sa interesima našeg naroda i naših građana, a ne u skladu sa diktatima koje dobijaju bilo od koga spolja - istakao je Vučić.

Predsednik Srbije Vučić govorio je i o stanju Vojske Srbije tokom obilaska VBA.

Dobro analizirate situaciju u svetu, analizirate situaciju u regionu, sagledavate sve činjenice, dobro vidite kako se kreću i političke prilike, dobro razumete interese i čiji su sve interesi da Srbija bude slomljena. U skladu sa tim donosite odluke i naravno u skladu sa svojim mogućnostima. Naše su mogućnosti izuzetno male u odnosu na velesile poput SAD, Turske i mnoge druge koje brinu o albanskim nelegalnim i kriminalnim strukturama - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Slavka

13.01.2024 17:31

Svako ko dodje u Srbiju iz zlih namera kao i svaki Srbin za kojeg se sazna da radi protiv svoje zemlje BIA će reagovati. Niko nije zaštićen.

Boba

13.01.2024 17:52

Svako radi svoj posao i BIA

Marko

13.01.2024 18:09

Svako ko dodje u Srbiju iz zlih namera kao i svaki Srbin za kojeg se sazna da radi protiv svoje zemlje BIA će reagovati

Zora

13.01.2024 18:12

BIA je svoj posao odradila odlično. Špijunaža se ne sme tolerisati.