ĐILASOVCI NA APARATIMA! ODIHR ishvalio poboljšanje izbornih uslova u Srbiji! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.04.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vranić je istakao da je predstavnik ODIHR-a pre nekoliko dana, dok je boravio u Beogradu, čestitao na poboljašnju izbornih uslova.

ĐILASOVCI NA APARATIMA! ODIHR ishvalio poboljšanje izbornih uslova u Srbiji! (VIDEO)

Foto: printscreen

Profesor na Fakultetu političkih nauka, Bojan Vranić, govorio je na đilasovskoj televiziji N1 o zahtevu đilasovaca da ODIHR bude medijator u pregovorima

Vranić je istakao da je predstavnik ODIHR-a pre nekoliko dana, dok je boravio u Beogradu, čestitao na poboljašnju izbornih uslova. 

- Samo da ukažem na jednu stvar. Predstavnik ODIHR-a je bio pre neki dan u Beogradu i čestitao je na poboljšanju izbornih uslova, onako, krajnje diplomatski - rekao je Vranić. 

 

 

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u Beogradu Matea Mekačija, direktora Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

Početak sastanka Vučića i Mekačija najavljen je za 10 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, najavila je pres služba predsednika.

Podsetimo, specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se juče u Mostaru sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim koracima u vezi sa dijalogom.

- U Mostaru sam sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao i o narednim koracima u dijalogu, predstojećem sastanku glavnih pregovarača, kao i regionalnim dešavanjima - naveo je Lajčak na društvenoj mreži X.

Dodao je da je naglasio da je potreban hitan napredak u implementaciji Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (16)

Loading
Sanja

17.04.2024 10:38

Sta im sada nece odgovarati jer uvek nesto izmisle.

Nataša

17.04.2024 10:45

Naravno da će pohvaliti.Implementacija preporuka je počela odmah.

Ivana

17.04.2024 10:45

Hahaha... Sta ce na ovo reci opozicija?

Igor

17.04.2024 10:46

Naravno da ce ODIHR da pohvali izborne uslove u Srbiji jer je objektivan.