Aleksandar Vučić poručuje: Srbija će pokazati svetu kako se štite nacionalni interesi!

Autor:

Vesti

22.04.2024

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška predsedniku u teškim vremenima

Aleksandar Vučić poručuje: Srbija će pokazati svetu kako se štite nacionalni interesi!

Foto: INSTAGRAM.COM/BUDUCNOSTSRBIJEAV


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti putem video poruke na svom Instagram profilu, zahvaljujući se svim građanima koji su verovali u svoju zemlju i njeno rukovodstvo. Istakao je da je pred Srbijom teško vreme i izrazio uverenje da će zemlja na kraju izaći kao pobednik, bez obzira na ishod.

Verovanje u Srbiju

Vučić je istakao da, bez obzira na ishod, veruje da će Srbija pokazati svetu kako se štite nacionalni i državni interesi. Izrazio je zahvalnost na pažnji i ljubavi prema Srbiji, te naglasio da mu Srbija mnogo nedostaje. "Naša borba nikada neće prestati. Hvala ljudima na ogromnoj podršci i ljubavi koju pokazuju prema našoj Srbiji. Pobediće Srbija!" - poručio je predsednik.
 

 


Politika i nacionalni interesi

Ova poruka predsednika Vučića ističe važnost zaštite nacionalnih i državnih interesa Srbije, kao i odlučnost da se isti sačuvaju bez obzira na teškoće. To baca svetlo na političku situaciju u zemlji i naglašava značaj očuvanja suvereniteta i nezavisnosti.



Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Instagramu ohrabrila je mnoge građane u teškim vremenima, ističući veru u Srbiju kao pobednika. Bez obzira na različite reakcije, jedinstvo u podršci zemlji kao i uverenje da će Srbija izaći kao pobednik, predstavljaju ključne elemente ove poruke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (37)

Loading
Jovan

22.04.2024 21:18

Kada se setim DOS-a i njihovog autokolonijalnog mentaliteta, gde smo se plašili da prigovorimo bilo šta tokom proglašavanja nezavisnosti Kosova, tačno mi pozli. Drago mi je što je to vreme daleko iza nas.

Ljilja

22.04.2024 21:18

Predsednik je već odavno dokazao da se ne boji nikog!

Pavlaković

22.04.2024 21:20

Predsednik je pokazao svetu kako se diplomackim putem čuvaju nacionalni i teresi jedne zemlje!

darko

22.04.2024 21:21

Kao i uvek sto radi Vucic se bori za svoju zemlju svom snagom stiteci interese svog naroda.