RAT SE NASTAVLJA! SRĐAN MILIVOJEVIĆ PORUČIO KROZ ZUBE: Ne želimo da naši birači glasaju za Manojlovića, to je prevara!

Autor:

Vesti

24.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon slavnog raspada koaliciji Srbija protiv nasilja, ne zna se ko koga jače ujeda i proziva od bivših koalicionih partnera

RAT SE NASTAVLJA! SRĐAN MILIVOJEVIĆ PORUČIO KROZ ZUBE: Ne želimo da naši birači glasaju za Manojlovića, to je prevara!

Foto: RTS/printscreen

Srđan Milivojević, poslanik DS-a, dao je izjavu za opozicioni nastrojen medij Danas i jasno poručio biračima da ne želi da glasaju za Savu Manojlovića.

Odgovarajući na pitanje o tome postoji li još mogućnost predizborne koalicije, odgovara da ne treba otvarati hipotetičke mogućnosti koje bude neostvariva očekivanja i zbunjuju birače.

"Savo Manojlović i njegova organizacija svakako daju odgovarajuću ponudu onim biračima koji su protivnici ovog mafijaškog režima, koji žele nova lica na političkoj sceni Srbije. S obzirom na to da je organizacija Kreni-promeni donela odluku o samostalnom nastupu na izborima, mislim da ne treba otvarati hipotetičke mogućnosti koje bude neostvariva očekivanja i zbunjuju birače. Grupacija stranaka koje nastupaju pod sloganom Biram Borbu posvećena je stvaranju što šireg fronta”, zaključuje Milivojević.

Podsetimo, Pokret Kreni-Promeni učestovaće na narednim izborima, saopštio je danas direktor kampanje ovog pokreta Savo Manojlović.

Manojlović je na konferenciji za medije naveo da će „Kreni-Promeni“ učestvovati na beogradskim izborima.

„Ključni problemi ovog momenta nisu preseljenje birača u Beogradu, nisu ni mediji koji su zatvoreni, nisu ni to što su ove teme koje su zatvorile sve teme običnog čoveka. Čini mi se da nije ni to što živimo u jednom od najzagađenijih gradova, nije ni to što živimo u gradu sa najvišim stepenom korupcije. Meni se čini da su ključni problemi Beograda apatija koju osećamo i kada nas ljudi pitaju što smo se sada odlučili na ovaj korak, odlučili smo se jer možemo da napravimo promenu u Beogradu“, rekao je Manojlović.

Dodao je da će ovaj pokret učestvovati samostalno na izborima u glavnom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
milos

24.04.2024 18:29

Opozicija je neozbiljna i zato će pobedu odneti Vučićeva lista, jer se ona radom, rezultatima i delima bori za svoj narod.

Mi

24.04.2024 18:43

Opozicija se raspada bore se ko ce da dodje do fotelje ali svakako tu bandu narod Srbije ne podrzava

Ika

24.04.2024 18:45

Oci radite za stolicu zuta bando lopovska

Milan

24.04.2024 19:22

Vi ste prevara svi zajedno u paketu!