SRAMAN I BRUTALAN UDAR IZ SARAJEVA! Vučić na meti napada jer nikada neće dozvoliti da se Srbima prišije etiketa genocidnog naroda!

Autor:

Vesti

06.05.2024

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udari na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iznutra i spolja, jer vodi suverenu i nezavisnu politiku dobijaju na intezitetu.

SRAMAN I BRUTALAN UDAR IZ SARAJEVA! Vučić na meti napada jer nikada neće dozvoliti da se Srbima prišije etiketa genocidnog naroda!

Foto: Printscreen

Novinarka Vildana Selimbegović je u današnjem izdanju sarajevskog Oslobođenja na sraman način pisala o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, istakavši da, umesto da se pomiri sa istrijom, on juriša na Rezoluciju o Srebrenici. 

Kako je navela, njegova osovina zla, oslanja se na Moskvu i "šampiona mržnje" Milorada Dodika. 

Tekst nosi naslov "Vučićev obračun sa Srebrenicom", a kao centralna teza navodi se da bi Srbija trebalo da bude jedan od kosponzora sramne rezulucije čiji je cilj da se Srbima nametne etiketa genocinog naroda.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

- Umesto da se suoči sa prošlošću i pridruži kosponzorima, srpski predsednik juriša na Rezoluciju. Njegova osovina zla naslanja se na Moskvu i ovdašnjeg šampiona mržnje Milorada Dodika - stoji između ostalog u ovom sramnom tekstu.

Sve je, dakle, jasno.

Foto: Printscreen

 

 

Napada na Vučića neće prestati, jer Vučić nikada neće dozvoliti da se Srbima zalepi etiketa genocidnog naroda!

VUČIĆ O REZOLUCIJI

- Pored činjenice da nisu prihvaćene ideje srpske strane, dobili smo i nacrt rezolucije O Srebrenici. Pod jedan, tu ne postoji saglasnost u samoj BiH. Pitaću naše američke partnere, ovi u Evropi to ne znaju, a Amerikanci znam da znaju, jer sam razgovarao sa brojnim američkim funkcionerima, jer ovo je brutalno gaženje Dejtonskog mirovnog sporazuma.

- Za rezoluciju o genocidu u Ruandi nije bila dovoljna saglasnost naroda u Ruandi već je bila potrebna saglasnost tog kontinenta. Tada se Afrička unija pojavla sa jednoglasnom odlukom. Proveli su unutar zemlje konsultacije, široke regionalne konsultacije. A da čujete kakav je ovde primer. Mi prvi put saznajemo 26. marta i to od naših nemačkih partnera da oni to spremaju već 8 meseci. Mi smo prvi sused, neko čiji pripadnici su 32 odsto BiH. Moje pitanje za naše američke partnere je: Zašto dozvoljavate ovakvo kršenje Dejtonskog sporazuma?

- Nikad nismo krili da želimo da imamo najbolje moguće odnose sa Bošnjacima, ali ne da ispunjavamo nečije političke želje. Uvek ćemo živeti jedni sa drugima i jedni pored drugih. Međutim, za to nije bilo nikakvog razumevanja. Srbi bi bili dobri samo ako bi pognuli glavu. Ni to ne bi bilo dovoljno nego i da ih pohvalimo kako je to lepo, slučajno da im se ne suprotstavimo. Ja sam taj koji je najlegitimniji deo bicefalne vlasti doneo odluku da idem u Njujork. Razgovarao sam bilateralno sa 22 premijera širom sveta, 6 zvaničnika UN, predstavnicima ukupno 111 zemalja u UN. Nastavio sam to danas, nastaviću sutra, svaki dan. Zašto? Zato što sam dobro znao šta je namera onih koji su podnosioci rezolucije, kako Nemaca, tako onih iz Sarajeva koji su jedva dočekali da to podrže, a onda prvi put, pošto je demokratija zabranjena, kada vide da se neko suprotstavio i misli da stvari stoje drugačije, onda porkenete kampanju najgorih mogućih uvreda, pretnji, kroz sva sredstva informisanja. Ja nemam problem da budem izložen takvom linču kakvom nijedan političar nije bio izložen prethodnih nekoliko decenija jer se borim za svoj narod i za istinu. Zato što želim da sprečim da se događaju zločini i ratovi u budućnosti zbog nečije neodgovorne politike.

- Od početka znam šta se krije iza toga. Znao sam šta traže - pravne i političke konsekvence. A evo im dokaz. Nije im bilo dugo potrebno. Biće i onih koji će glasati za rezoluciju i koji s mukom glasaju, dobro razumevajući kakva je geopolitička ideja u pitanju. Neki hoće da prikriju i svoje ćutanje o Gazi, da pronađu krivce u Srbiji, to im je najlakše. Međutim, mnoge islamske zemlje su to razumele i suprotstaviće se tome kao i mnogi drugi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Ena

06.05.2024 09:24

Neprijatelji Srbije ne prestaju sa napadima na Vučića.

Mile

06.05.2024 09:27

Pa naravno da nece dozvoliti da se bilo sta lose etiketira srpskom narodu a pogotovo Srebrenica

Miloš

06.05.2024 09:27

Nažalost ovi napadi će se pojačavati jer je predsednik pokazao zube svima

Dragivoje

06.05.2024 09:28

Ovakvi napadi su očekivani, jer se niko nije nadao da će se Srbija ovako suprotstaviti istinom i činjenicama