LUDILO MOZGA! Nogo optužuje Danila Vučića da legalno diluje kokain preko džina koji se prodaje u radnjama (ne, nije lažna vest)!

Autor:

Vesti

18.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nogo je stavio senzacionalistički naslov ispod kojeg se krije totalna laž i najprljavija manipulacija!

LUDILO MOZGA! Nogo optužuje Danila Vučića da legalno diluje kokain preko džina koji se prodaje u radnjama (ne, nije lažna vest)!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/D. GOLL

Srđan Nogo pokazao kako on i cela srpska opozicija, za račun stranih ambasada više od decenije bez ikakve istine udaraju na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, uništavaju živote njegovoj deci i pri tom ni za šta ne odgovaraju, jer u ovoj zemlji niko neće da reaguje kada se uništavaju životi porodici predsednika Srbije i institucije uporno ćute i ne rade svoj posao!

Nogo je stavio senzacionalistički naslov ispod kojeg se krije totalna laž i najprljavija manipulacija!

Srđan Nogo optužuje Danila Vučića da jedini u Srbiji može legalno da diluje drogu kokain uz fiskalni račun i kaže da ima dokaz.. Kako? 

Pa tako što se u vinariji u kojoj radi prodaje Amuerte džin koji je stajao u listu peruanske koke i koji nema nikave veze da kokainom i drogom i koji se prodaje u svim zemljama sveta od Rusije, do Amerike, Kine i Evrope, kao i svaki drugi džin... 

A zatim je Nogo optužio da taj džin služi da se njim drogiraju ne samo srpske, već i evropske elite, od Ursule von der Lajen do ostalih...

Napominjemo da je Srđan Nogo lažni moralista, koji se protiv navodnog nasilja uvek bori nasiljem.

Tako se protiv nasilja borio tako što se na protestima opozicije pojavljivao sa vešalima. 

Sledeći put se odlučio za radikalnije poteze, pa zapretio poslanicima  i puškama, a taj monstruozni plan trebalo je da provede na dan konstituisanja novog saziva parlamenta!  Nogo je sve šokirao kada je tokom protesta izvadio pušku za pejntbol, uperio je u parlament kao da puca i tako se slikao.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Jasna

18.06.2024 17:19

Lud. Luđi. Najluđi. Srđan Nogo.

Natasa

18.06.2024 17:23

Nogo za ovako sramne izjave treba da odgovara!

Uroš

18.06.2024 17:53

Nogo za ovakve optužbe mora krivično da odgovara.Ko je on da ovakve optužbe iznosi bez dokaza.

Aca

18.06.2024 17:55

Ovaj za ovakve optužbe podhitno mora odgovarati.