"OTVORIĆEMO DISKUSIJU U KOJOJ JE DA DOMINIRAJU ARGUMENTI" Predsednik Vučić se oglasio! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.06.2024

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je govorio o pitanju litijuma.

"OTVORIĆEMO DISKUSIJU U KOJOJ JE DA DOMINIRAJU ARGUMENTI" Predsednik Vučić se oglasio! (VIDEO)

Foto: M.K./ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu, naglašavajući da je po pitanju litijuma potrebno otvoriti diskusiju.

- Po pitanju litijuma potrebno je da otvorimo diskusiju u kojoj će da dominiraju argumenti. Razgovaraćemo sa svim ljudima, hoću da naše društvo u Srbiji donese odluku- napisao je predsednik Vučić na svom instagramu avucic.

 

 

Da podsetimo,

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče naciji iz Predsedništva Srbije.

"Živimo u vreme najveće geopolitičke krize posle Drugog svetskog rata. Zato očekujem da će situacija u narednim mesecima eskalirati i da ćemo se suočiti sa teškim posledicama u Evropi i svetu. Zato moramo da budemo čvrsto opredeljeni da naš posao izguramo do kraja, da ga uradimo na najbolji način i tako obezbedimo ekonomski rast i bolji život građana naše Srbije.", istakao je predsednik u objavi na svom instagram profilu buducnostsrbijeav

Predsednik je najveći deo svog današnjeg obraćanja posvetio specijalizovanoj izložbi "EXPO 2027" i benefitima koje će Srbija imati od ovog događaja.

"Neophodno je da se svi angažujemo oko EXPO2027, koji je ključna, ne krajnja, ali prekretna tačka za razvoj Srbije u svakom smislu. Radimo ozbiljno i posvećeno, ali nam tek predstoji naporan rad.", dodao je predsednik.

"Očekujem velike poremećaje na tržištu od energenata, do hrane u celom svetu, zato smo se mi snašli, kako bi Srbija imala dovoljno svega. Možemo da se pohvalimo da je Srbija u prvom kvartalu ove godine imale najveću stopu rasta u Evropi. Taj rast nam omogućava da imamo i više novca, a i da možemo da obezbeđujemo veća primanja. Na rekordnom smo nivou broja zaposlenih, priliv stranih investicija je prešao dve milijarde i po tome smo već prvi u regionu.", istakao je.

Predsednik je istakao da moramo da radimo ubrzano na svom važnim pitanjima, a da građani Srbije znaju da u svom rukovodstvu imaju ozbiljne ljude koji neumorno rade sve što je potrebno da nam zemlja bude bezbednija i sigurnija.

"Hvala građanima na svakoj vrsti podrške i tome što razumeju probleme sa kojima se suočavamo. Moje je da im poručim da je Srbija uprkos svim problemima i velikim izazovima stabilna, sigurna i takva će da ostane.", zaključio je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (39)

Loading
Lea

25.06.2024 10:09

Podržavam Vučića u svemu što radi za Srbiju! Njegova posvećenost i rad su za svaku pohvalu. Bravo predsedniče!

Lazar

25.06.2024 10:10

Vučić je pravi lider! Sposoban je da vodi našu zemlju kroz najteže izazove i da obezbedi stabilnost.

Ena

25.06.2024 10:10

Имамо једно од највреднијих налазишта литијума у Европи и штета је да се то не искористи.

Marina

25.06.2024 10:10

Izuzetno je važno što Vučić poziva na otvorenu diskusiju o litijumu. Treba da se čuju svi argumenti i donese najbolja odluka za Srbiju.