VUČEVIĆ ODGOVORIO NA SVEČLJINE PRETNJE O VUČIĆEVOM HAPŠENJU: Ekstremni stepen mržnje i zavisti dominiraju Kurtijevom politikom

Autor:

Vesti

30.06.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"U Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti deo političkog kapaciteta..."

VUČEVIĆ ODGOVORIO NA SVEČLJINE PRETNJE O VUČIĆEVOM HAPŠENJU: Ekstremni stepen mržnje i zavisti dominiraju Kurtijevom politikom

Foto: ST/V. LUKIĆ

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas da niko u Prištini nema ni milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića, nakon pretnji ministra policije tzv. Kosova Dželjaja Svečlje da će uhapsiti predsednika Vučića ako dođe u južnu srpsku pokrajinu.

Komentari samozvanog zvaničnika lažne države o predsedniku Vučiću dokazuju ekstremno visok stepen zavisti i mržnje, kao emocija koje dominiraju Kurtijevom politikom - ističe Vučević, i dodaje:

- Zavisti, jer u Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića - naveo je Vučević u saopštenju za medije.

Republika

Foto: printscreen

Tekst povodom plakata

On kaže da se u Prištini vode mržnjom zato što ne mogu, uprkos svoj podršci istomišljenika u delu srpske opozicije, da umanje istorijski visoku podršku koju u srpskom narodu uživa srpski predsednik Aleksandar Vučić.

Tzv. ministar policije privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja danas je, povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

Komentar samozvanog zvaničnika pod naslovom "Postera pro Vuçiqit në Veri: Sveçla thotë se do ta fusin në burg presidentin serb nëse vjen pa leje" možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (18)

Loading
mile

30.06.2024 17:00

Vucicu ne treba nikakava dozvola da udje u Kim to je Srpska zemlja,neka probaju da ga uhapse!!!

mare

30.06.2024 17:01

Vucicu ne mogu da prete, on ima pravo da da poseti svoju zemlju Kim je sastavni deo Srbije .

igor

30.06.2024 17:03

Pa vi ste svi bez dozvole na srpskom Kosovu, zlikovci jedni šiptarski ,treba Kurtija i ostalu bagru pohapsiti!!!

kole

30.06.2024 17:04

Od Kurtija smo navikli na pretnje i divljačko ponašanje, ništa novo!!!