"TU NIJE OBRAZ KAO TRAKTORSKA GUMA, TU GA UOPŠTE NEMA!" Milenko Jovanov oštro o Šolakovim medijima: Objavili su vest da je sastanku u Narodnoj skupštini prisustvovao MRTAV ČOVEK!

Autor:

Vesti

05.07.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanov je otkrio da se nisu izvinili nakon skandala, samo su obrisali ime čoveka!

"TU NIJE OBRAZ KAO TRAKTORSKA GUMA, TU GA UOPŠTE NEMA!" Milenko Jovanov oštro o Šolakovim medijima: Objavili su vest da je sastanku u Narodnoj skupštini prisustvovao MRTAV ČOVEK!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Narodni poslanik Milenko Jovanov je na svom Iks profilu objavio šokantnu tvrdnju o jednom opozicionom mediju gde navodi da je Nova S svojevremeno objavila informaciju da je na tajnom sastanku u Narodnoj skupštini prisustvovao čovek koji je preminuo dve godine ranije.

- Šolakova igračka za agitaciju i propagandu zvana @novarsonline je svojevremeno objavila da je tajnom sastanku u Narodnoj skupštini prisustvovao i čovek koji je preminuo dve godine ranije. Nisu se izvinili. Samo su obrisali ime tog čoveka, a izmišljenu vest ostavili. Što bi takvom amoralnom talogu bio problem da posle izmisle bilo šta drugo i što bi im smetalo da im ceo dan svi koji ikakve veze imaju sa onim što su objavili, demantuju naslovnu stranu? Tu obraz nije ko traktorska guma. Tu obraza nema. Uzgred, njih takve neki predstavljaju kao uzor "slobodnog i nezavisnog" novinarstva. Nezavisni od istine i slobodni da lažu, je l? - napisao je Jovanov na svom Iks nalogu.

 

 

Nakon skandala, portal Nova S je izbrisao ime ovog čoveka. Nisu se izvinili, a izmišljenu vest su ostavili bez imena. 

Jovanov u svom postu na Iksu navodi i da ne zna zašto bi takvom "mediju" bio problem da posle toga izmisle bilo šta drugo.

Tužno je, kako kaže Jovanov, da neki takve medije predstavljaju kao uzor "slobodnog i nezavisnog" novinarstva i dodaje pitanje: Nezavisni od istine i slobodni da lažu, je l'?

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading