ALJBIN KURTI I PUNA TORBA NARODNIH PARA! Maše ljudima ispred nosa američkim dolarima i stranim investicijama, a PROSEČNA PLATA smešna u odnosu na to KOLIKO POLITIČARI PRIMAJU

Autor:

Vesti

07.07.2024

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bitno da je sebe i svoje najbliže obezbedio, a narod neka skapa!

ALJBIN KURTI I PUNA TORBA NARODNIH PARA! Maše ljudima ispred nosa američkim dolarima i stranim investicijama, a PROSEČNA PLATA smešna u odnosu na to KOLIKO POLITIČARI PRIMAJU

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Šef Poslaničke grupe ABK Besnik Tahiri kaže da lažna Vlada Aljbina Kurtija nastavlja sa manipulacijama u statistici, ovoga puta u vezi prosečnih plata na tzv. Kosovu.

Tahiri je na Fejsbuku reagovao na izjavu poslanika Samoopredeljenja Armenda Muju koji je rekao da je prosečna plata na tzv. Kosovu 780 evra.

Tahiri je naveo da je iznos koji Muja pominje prosečna plata političara ali ne i građana.

 

 

Tačno je da političari, savetnici u kabinetima i članovi skupština opština imaju najveće povećanje plata. Pogledajte koliku platu imaju opštinski funkcioneri, uključujući i one u ministarstvu. Ako je inflacija uvezena, prebačena je iz ruke u ruku državnoj administraciji, koja je pretrpjela najveći udarac. Anketa koja je urađena prošle godine govori da je prosečna plata radnika između 400 i 500 evra”, naveo je Tahiri.

On je napravio poređenje između plata službenika opštine i onih koji rade u u ministarstvu ili agenciji.

Podsećamo, Kurti se tokom dvodnevne posete Turskoj sastao s pripadnicima dijaspore, studentima i predstavnicima raznih albanskih udruženja iz Istanbula, Izmira, Burse i Manise, a na sastanku je govorio o dvostrukom povećanju stranih investicija i izvoza, povećanje poreskih prihoda za dve trećine kao i povećanje broja zaposlenih.

Kurti je pozvao dijasporu da dođe na tzv. Kosovo i istraži mogućnosti za investiranje, kako bi nastavio da se bogati na račun napaćenog naroda na Kosmetu. Dok narod jedva sastavlja kraj s krajem, kabatahija Kurti povećava plate političarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đole

07.07.2024 10:27

Lažna lažovčina on se bogati i glumi kako mu AMerikanci napišu scenario.