NUŽNA REAKCIJA POLICIJE, TUŽILAŠTVA I PSIHIJATRIJSKOG VEŠTAKA: VESIĆ oštro osudio napad ŠKORA na DANILA VUČIĆA!

Autor:

Vesti

07.07.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić oglasio se na svom instagram nalogu povodom monstruoznih napada Srđana Škora na sina predsednika Vučića - Danila.

NUŽNA REAKCIJA POLICIJE, TUŽILAŠTVA I PSIHIJATRIJSKOG VEŠTAKA: VESIĆ oštro osudio napad ŠKORA na DANILA VUČIĆA!

Foto: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

On kaže kako je zbog ovakve izjave potrebna reakcija svih nadležnih institucija! 

 - Najoštrije osuđujem pretnje koje je Srđan Škoro uputio sinu predsednika Danilu Vučiću. Izreći pretnju da sina predsednika treba "tuširati uranijumom" zaslužuje reakciju ne samo policije i tužilaštva, već i psihijatrijskog veštaka, jer priseban čovek ovo ne može da izgovori za sina svog političkog protivnika. Očekujem od opozicionih stranaka, pre svega od koalicije Srbija protiv nasilja, čiji je Škoro bio jedan od "frontmena", kao i pokreta Kreni-promeni Sava Manojlovića, u čijoj je kampanji za beogradske izbore Škoro aktivno učestvovao, da osude ovu pretnju i naprave otklon od agresivnog istupanja Srđana Škora. Ukoliko to ne urade, pokazaće da se ni po čemu ne razlikuju od Škora i da je njihovo zalaganje za Srbiju bez nasilja najobičnije licemerje i laž - naveo je Vesić na svom instagram profilu. 

 

 

Podsećamo, povodom ovog skandala oglasila se predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, oštro osuđujući ovaj akt.

 - Šta je granica, kada i kako ovakva mržnja prestaje, kada će se, konačno, oglasiti neko iz opozicije ili medija koji pomažu da se ovakav otrov širi u našem društvu? Da li zaista svi oni misle da je sve dozvoljeno ukoliko je protiv Vučića i njegove porodice? Kako on, kao roditelj, da reaguje na ovo? Da li bilo ko pomisli kako se oseća kao roditelj, a posebno kada znate da Danilo ima samo jednog živog roditelja, samo Aleksandra. Sram vas bilo sve skupa - napisala je Brnabićeva na mreži "X".

 

 

Ovaj akt osudili su i Milenko Jovanov, Sandra Božić i mnogi drugi politički lideri, slažući se u jednom, a to je da je ovo jedan nasilnički akt, koji je za svaku osudu i reakciju nadležnih institucija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Zora

07.07.2024 21:19

Nadležni organi treba da reaguju. Gnusne uvrede i pretnje su apsolutno nedopustive.

kaca

07.07.2024 21:42

Reakcije nadleznih organa za ovako strasne pretnje su pod obavezne. Ovo ludilo sa pretnjama mora jednom da se zaustavi.

Deki

07.07.2024 21:59

Najstrožije kazniti, niko nema prava nikome da preti smrću!

Marija

07.07.2024 22:10

Ovakve pretnje treba najostrije kazniti