ANA BRNABIĆ POSETILA TEŠKO POVREĐENOG POSLANIKA! On oduševljen: "Postoje trenuci u životu u kojima se pokažu pravi prijatelji"! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.07.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na kućnom lečenju, Milojičić ističe da provodi vreme u bolnici ujutru, dok ostatak dana provodi kod kuće. Pored terapije, posvećuje se čitanju, pripremi predloga izmena i dopuna zakona, kao i borbi protiv napada opozicije na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

ANA BRNABIĆ POSETILA TEŠKO POVREĐENOG POSLANIKA! On oduševljen: "Postoje trenuci u životu u kojima se pokažu pravi prijatelji"! (FOTO)

Foto: Instagram/milojicickena

Predsednica parlamenta Ana Brnabić posetila je povređenog poslanika Srpske napredne stranke Radoslava Milojičića Kenu. Milojičić je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa predsednicom Skupštine Srbije, uz zahvalnost na podršci koju mu je pružila u teškim trenucima.

 

 

- Postoje trenuci u životu u kojima se pokažu pravi prijatelji - napisao je Milojičić.

Milojičić je zadobio teže povrede obe noge prilikom rada na njivi, kada mu se prosula sumporna kiselina zbog čega poslanik redovno odlazi u bolnicu u Smederevskoj Palanci na previjanje.

Iako je na kućnom lečenju, Milojičić ističe da provodi vreme u bolnici ujutru, dok ostatak dana provodi kod kuće. Pored terapije, posvećuje se čitanju, pripremi predloga izmena i dopuna zakona, kao i borbi protiv napada opozicije na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu. Takođe, otkriva da provodi vreme sa decom igrajući šah, kao i u kontaktu sa kolegama i prijateljima.

Podsećamo, Ana Brnabić izjavila je danas da opozicija predstavlja sebe kao neku vrstu elite i da zbog toga veliki deo društva ne sme da pohvali vlast ili da se složi sa nečim što vlast predloži.

Brnabić je kazala da, kada pokušava da organizuje dijalog, recimo po pitanju rudarenja litijuma u Srbiji, ni oni stručnjaci koji u tome vide šansu ne smeju to javno da kažu, iz straha da će ih opozicija diskreditovati i optužiti ih da su lobisti.

- Imate neke profesore Rudarsko-geološkog fakulteta, Tehnološko-metalurškog, koji su rekli da to može da se izvodi u skladu sa najboljim ekološkim standardima, da Srbija od toga ima koristi, da ne postoji šteta za životnu sredinu, ili po životnu sredinu -  rekla je Brnabić gostujući na televiziji  Pink.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading