POGLEDAJTE KAKO BIJE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ! Vremešan, ali udara i rukama i nogama! SUKOB NA PROTESTU U OBRENOVCU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.08.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuči je prethodilo vređanje.

POGLEDAJTE KAKO BIJE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ! Vremešan, ali udara i rukama i nogama! SUKOB NA PROTESTU U OBRENOVCU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Doktor Branimir Nestorović danas se na protestu protiv iskopavanja litijuma u Obrenovcu, potukao sa svim neistomišljenicima.

 

Na snimku koji je objavljen na mrežama, ceo sukob, koji je eskalirao u tuču, počeo je koškanjem između doktora Nestorovića i jedne grupe ljudi.

 

Tuči je prethodilo vređanje.

Inače, Lista Mi - glas iz naroda, koju je predvodio Branimir Nestorović i koja je na beogradskim izborima u decembru 2023. bila najveće iznenađenje jer je bez ikakve kampanje ušli u gradski parlament, u međuvremenu se pocepala na dva bloka. Počela su prepucavanja, svađe koje su više doprinele cepanju pokreta.

Na beogradskim, ponovljenim izborima u junu,  lista koju je predvodio Branimir Nestorović osvojila je 8,1 odsto, njegovi bivši saborci 0,9 odsto.

On je poslanik i u Skupštini Srbije.

Nestorović je rođen 16. decembra 1954. u Beogradu. Završio je prirodno-matematički smer Gimnazije u Obrenovcu.

Studije je završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom Polenska alergija u dece.

Decanijama je radio kao pulmolog-alergolog na Dečjoj klinici u Tiršovoj, a bio je i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Poslednjih godinama proslavio se brojnim teorijama zavere, a penzionisao se 2020. godine. Pred decembarske izbore ušao je u političke vode.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Maki

08.08.2024 00:42

Upravuje ovaj čovek sto je rekao Nestorovic je prodana Duśa bolje da se nije Mesao u Politiku jer smo Politika neide .

Ana

08.08.2024 08:30

Da li je moguće da se ovako prosto ponašanje toleriše u politici. Očigledno je da svi hoće samo vlast a da ih nije briga za interese Srbije.

Dragoslav

08.08.2024 10:27

Da nije bilo Nestorovića niko ne bi ni znao za taj GLAS NARODA? Ovi što ga ne poštuju sve govori samo o njima.

marijana.stoiljkovic.100.18

12.08.2024 00:04

Očigledo unapred spremljena provokacija kako bi se jedini čovek bez afere diskreditovao na javnoj i političkoj sceni i da bude predmet izvrgavanja na pojedinim kablovskim televizijama. Dali je gos. sa tonskog snimka (predpostavljamo ko je) spreman da se izjasni za koji novčani iznos je snimak koji je sam sačinio prodao ,,Informeru,,.