OVOM MANTROM ORGANIZATORI "BEOMAJDANA" POKUŠAVAJU DA NAHUŠKAJU NAROD NA SVOJU ZEMLJU: Ovo su pokazatelji da se radi o rušiteljima Srbije!

Autor:

Vesti

16.08.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani poštenih pobuda izigrani su onog trenutka kad su čuli da će biti iskorišćeni kao topovsko meso protiv svoje zemlje. Ne budite i vi obmanuti.

OVOM MANTROM ORGANIZATORI "BEOMAJDANA" POKUŠAVAJU DA NAHUŠKAJU NAROD NA SVOJU ZEMLJU: Ovo su pokazatelji da se radi o rušiteljima Srbije!

Foto: naxi kamere/printscreen

Planiranje haosa i nasilja

Grupa opozicionih aktivista poznata kao "Čuvari/ke vatre" uputila je poziv građanima da učestvuju u blokadama regionalnih puteva i saobraćajnica širom Srbije, s ciljem izazivanja potpunog kolapsa u državi. Ova opoziciona grupacija se predstavlja kao neformalna grupa "spontano" okupljenih demonstranata, ali poznavaoci opozicionih prilika u Srbiji tvrde da su članovi grupe "Čuvari vatre" zapravo prekaljeni dosovski "trust mozgova", kojima upravlja direktno Savo Manojlović, lider pokreta "Kreni-promeni".


Huškanje na građanski rat

Opozicioni prvaci i "ekološka" udruženja su shvatili da se samo manipulacijom i podstrekivanjem običnih ljudi, može stvoriti anarhična sredina haosa i beznađa kao povoljan ambijent za revolucionarno preuzimanje vlasti od opozicije. Ova grupacija očajnički pokušava da uvuče nedužne ljude u totalni građanski rat i krvave sukobe sa organima reda, unapred im stavljajući do znanja da će za svoje postupke zasigurno odgovarati pred zakonom, uz utešne tvrdnje da će im ekološke organizacije za počinjena krivična dela obezbediti pravnu pomoć.


Priprema za nasilje

Pripremna faza stvaranja pogodne klime za "opravdanu" upotrebu ogoljenog nasilja u obojenoj revoluciji "Beomajdan" je uveliko privedena kraju, sa monstruoznim huškačkim pozivima na politički prevrat od strane glavnih trbuhozboraca opozicije Jova Bakića i Bojana Pajtića. Sada, kada više nema potrebe za bilo kakvim "uvijanjima" pred građanima, jer antilitijumski protesti rapidno gube podršku sa svih strana, opoziciona grupacija "Čuvari vatre" pokušava da ostvari svoje ciljeve podsticanjem nasilja i haosa.

Ova situacija jasno pokazuje duboku političku polarizaciju u Srbiji i ozbiljne izazove s kojima se društvo suočava. Opozicija koristi taktike koje podstiču nasilje i nered, dok vlast mora da pronađe način da očuva mir i stabilnost u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading