BOJAN SIMIŠIĆ OPET LAŽE! NAKON ŠTO JE OBMANUO JAVNOST KAKO MU PRIVODE SUPRUGU, SADA TVRDI DA ONA NIKOGA NE TUŽI: Sudski dokument "crno na belo" ga ponovo demantuje!

Autor:

Vesti

01.09.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva obmana traje danima! Umesto izvinjenja usledio novi spin!

BOJAN SIMIŠIĆ OPET LAŽE! NAKON ŠTO JE OBMANUO JAVNOST KAKO MU PRIVODE SUPRUGU, SADA TVRDI DA ONA NIKOGA NE TUŽI: Sudski dokument "crno na belo" ga ponovo demantuje!

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Osnivač "Eko straže" Bojan Simišić rekao je za N1 da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje, a da su to saznali kada su se vratili sa puta u Srbiju. Kako kaže, njegova žena nema veze sa "Eko stražom". Ipak, ispostavilo se da je slučaj potpuno drugačiji od onoga kako je Simišić predstavio.

Naime, njegova supruga, koju je, kako kaže sačekao nalog za hapšenje, nije dobila ni ništa slično. U pitanju je regularan poziv na suđenje povodom nastavka parničnog postupka, u vezi ostavinske rasprave više lica, a među kojima je i pomenuta Jelena Janković Simišić u ulozi tužiteljke drugih lica. 

Stoga, padaju u vodu tvrdnje osnivača Eko straže da se protiv njegove porodice vodi nekakva organizovana akcija, zastrašivanja ili čega god, a način na koji je obmanuo javnost da li neinformisanošću, iako je imao papir pred sobom "crno na belo" ili sa određenim ciljem, zahteva izvinjenje Simišića povodom ovog slučaja, u koji je javnost involvirana danima. 

Prema sudskom dokumentu i donetom rešenju o nastavku parničnog postupka, jasno se može videti da je to najobičniji poziv, te da pritom nema pomena bilo kakvog privođenja, niti bi ovakav pravni postupak mogao da ima, bar po ulozi koju u njemu ima supruga Bojana Simišića, elemente koji bi značili da će ona biti privedena. 

Evo kako je to izgledalo u režiji Bojana Simišića:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Straža (@ekostraza)

Naravno, ne da nije bilo izvinjenja, otišao je Simišić korak dalje...

Kada se ustanovilo da Jelena Janković Simišić nije dobila famozni nalog, onda je njen suprug naglo "promenio ploču" izjavivši ponovo za N1 kako njegova supruga nikoga nije tužila! 

 - Moja žena nema nikakve tužbe, niti ona nekoga tuži - izjavio je Bojan Simišić iz "Eko straže", reagujući na saopštenje Višeg suda o tome da njegovoj supruzi nije stigao "poziv za privođenje", nego "obaveštenje o parničnom postupku" - navodi N1.

Ipak i ovog puta ga papir demantuje, te čekamo novo "obaveštenje" osnivača "Eko straže", koji će vrlo moguće biti novi spin i obmana javnosti... da li ciljano ili zbog nedostatka pismenosti ostaje da se vidi - efekat je svakako isti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading