IZ LOZNICE U BEOGRAD ZA 70 MINUTA: Brza saobraćajnica Šabac-Loznica pre Svetog Nikole!

Autor:

Vesti

05.09.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici svuda vredno rade i otvaranje je najavljeno za 15. decembar.

IZ LOZNICE U BEOGRAD ZA 70 MINUTA: Brza saobraćajnica Šabac-Loznica pre Svetog Nikole!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, drugog dana posete Podrinju u naselju Štitar, da će 15. decembra biti otvorena brza saobraćajnica Šabac - Loznica u dužini od 54,5 kilometara.

Vučić je obilazeći radove na tom putu u okviru posete Podrinju rekao da će brza saobraćajnica biti otvorena pre Svetog Nikole i izrazio zadovoljstvo onim što je do sada urađeno.

Republika

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

 

"Izgleda čudesno, završavamo do Svetog Nikole. Otvaramo brzu saobraćajnicu 15. decembra, što znači da će građani od Loznice do Beograda da stignu za maksimalno sat i 10 minuta", naglasio je Vučić.

Podsetio je da je ranije završen autoput Ruma - Šabac i da se sada završava brza saobraćajnica do Loznice i naglasio da azerbejdžanska kompanija Azvir odlično radi svoj posao.

"Hvala Azvirtu, koji zaista fantastično radi. Radnici svuda vredno rade. Mi sve finansiramo. Moje iskustvo govori, u poslednjih 12 godina, da je to jedna od dve najbolje kompanije koje rade na našim projektima. Oni treba da rade i deonicu brze saobrajnice Slepčević - Badovinci. Imaćemo i autoput Kuzmin - Sremska Rača kada uspemo da rešimo probleme sa Turcima, što je 19 km autouta ka Bijeljini i to sve ubrzano završavamo", rekao je Vučić.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

 

 

U obilasku sa predsednikom Vučićem su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, gradonaccelnik Ssapca Aleksandar Pajich i predstavnici azerbejdzzanske kompanije Azvirt.

 

 

Nakon obilaska saobraćajnice Šabac–Loznica Vučić će u 12 časova prisustvovati vojnoj vežbi na Gučevu, a u 14 časova obići će firmu "Jovanović voće".

Vučić je posetu Podrinju, gde će boraviti do 9. septembra, počeo obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić–Tekeriš, a kako je ranije najavljeno, tokom posete razgovaraće sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Protos

05.09.2024 10:12

Žao mi je samo što niko ranije nije izgradio ovu saobraćajnicu. Kada ti je glavni grad na nešto više od sat vremena vožnje, onda nemaš više taj pritisak da se iseliš iz rodnog mesta jer ti je nešto daleko i nedostupno.

Blaki

05.09.2024 10:47

Predsednik Vucic je jos jedan projekat uspesno priveo kraju

milica

05.09.2024 11:04

Ovo ce nam mnogo znaciti!! Hvala Vucicu za sve sto cini da se Srbija razvija!

Jasna

05.09.2024 11:43

Putevi su najznačajniji infrastrukturni poduhvati