NOVE PRETNJE VUČIĆU! Muškarac koji je već osuđivan za ugrožavanje bezbednosti predsednika objavio JEZIVU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.09.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziva na ubistvo predsednika pomoću pejdžera!

NOVE PRETNJE VUČIĆU! Muškarac koji je već osuđivan za ugrožavanje bezbednosti predsednika objavio JEZIVU PORUKU! (FOTO)

Foto: Tanjug/printscreen/X

Dragan Milošev, koji je pre četiri godine osuđen na 11 meseci kućnog zatvora zbog pretnji i ugrožavanja bezbednosti predsednika, ponovo je izazvao pažnju. Ovog puta, objavio je fotografiju na kojoj poziva na ubistvo Aleksandra Vučića pomoću pejdžera.

Milošev poziva na ubistvo Vučića metodom koju su koristili Izraelci u napadu na pripadnike Hezbolaha.

 

Foto: printscreen/X

Pejdžer na kome piše "Aco, javi se"

Podsećamo, hiljade ljudi je povređeno u Libanu, nakon što su pejdžeri koje je za komunikaciju koristila oružana grupa Hezbolah dramatično eksplodirali maltene istovremeno u čitavoj zemlji u utorak. Poginulo ih je najmanje 14, a mnogi su u kritičnom stanju.

Takođe, Apelacioni sud u Beogradu sredinom avgusta 2021. godine potvrdio je presudu kojom je Dragan Milošev proglašen krivim zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretećim porukama na društvenoj mreži Tviter i držanja dva puščana metka.

Presudom Višeg suda u Beogradu od 28. oktobra 2020. Milošev je osuđen na jedinstvenu kaznu od 11 meseci kućnog zatvora i na 10.000 dinara novčane kazne.

Takođe mu je izrečena mera bezbednosti oduzimanja mobilnog telefona sa SIM karticom i dva puščana metka, koji se smatraju predmetima namenjenim i upotrebljenim za izvršenje krivičnog dela.

On je oglašen krivim jer je ugrozio sigurnost predsednika Vučića kada je na svom korisničkom nalogu na društvenoj mreži Tviter postavio više objava i komentara preteće sadržine i neovlašćeno držao dva puščana metka koji su pronadjeni pretresom stana i drugih prostorija okrivljenog.

Na prvostepenu presudu žalbe su podneli i viši javni tužilac i branilac optuženog, ali je Apelacioni sud odbio sve žalbe i potvrdio presudu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading