ĆUTA POKAZAO DA JE OPOZICIJA SPREMNA ZA FIZIČKI OKRŠAJ I GRAĐANSKI RAT! Izrevoltirani opozicionar GAĐAO ministre (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

24.09.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznerviran govorom ministra poljoprivrede Aleksandra Martinovića, opozicionar napao ministre

ĆUTA POKAZAO DA JE OPOZICIJA SPREMNA ZA FIZIČKI OKRŠAJ I GRAĐANSKI RAT! Izrevoltirani opozicionar GAĐAO ministre (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Nakon što je ministar Martinović razotkrio istinu o lažnim ekolozima, Ćuti, Milivojeviću i ostalima, Aleksandar Jovanović Ćuta je još jednom pljunuo na Narodnu skupštinu, posegao za nasiljem, gađao ministre knjigom sa zbirkom propisa, među kojima se nalazi i Ustav Republike Srbije, a onda je narodni poslanik Dejan Bulatović Ćuti i ostalim nasilnicima održao lekciju koju će dugo pamtiti!

Foto: Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Aleksandar Jovanović Ćuta ponovo divlja

Jovanović je u više navrata ulazio u polemiku sa ministrom poljoprivrede Aleksandrom Martinovićem, a kada je Martinović rekao da mogu opozicionari da menjaju imena, stranke, ali da je njiihov vlasnik predsednik jedne druge stranke, Jovanović je bacio zbirku propisa prema delu gde su sedeli ministri. 

Na snimku se jasno vidi kako Jovanović, revoltiran, baca knjigu prema ministrima i mestu za predsedavajućeg. 

Narodni poslanik Dejan Bulatović je potom Ćuti i njegovim saborcima održao lekciju i istakao da opoziciju boli što je jedan ministar govorio o poljoprivredi i velikim ulaganjima u ovaj sektor.

- Taj gospodin koji je bacio taj poslovnik tako baca i Ustav Republike Rrbije, tako baca i Sveto pismo. Ovaj parlament, to je najviši hram demokratije. Ovim gestom, gađali ste srpski narod, pljunuli ste na srpski narod, na tradiciju, na nešto što je najsvetije u srpskom narodu, a to je Narodna skupština Republike Srbije. Ovo se nikad nije desilo. Desilo se da je potegnut pištolj i da je ubijen jedan narodni poslanik ovde. Ovo što je on (Ćuta) uradio neumitno me je podsetilo na to da oni hoće da pucaju. Oni hoće građanski rat i rade na tome. Oni hoće da unište Srbiju, rade protiv ustava i protiv svega onoga što je srpski narod radio decenijama. Sram vas bilo, neće vam proći! - poručio je Bulatović.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Zbirka koju je Ćuta bacio na ministre

Inače, početak današnje sednice obeležila je rasprava ministra finansija Siniše Malog i predsednika NP Miroslava Aleksića. Aleksić je rekao da država uzima zajmove po visokim kamatnim stopama da bi mogla da vraća kredite, dok je Mali njegove navode ocenio kao demagogiju i licemerje. Mali je naveo da je Aleksić u svom izlaganju pokazao da ne zna računske operacije i da je budžet za poljoprivredu dvostruko promašio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (36)

Loading
mile

24.09.2024 13:17

Ćuta, po običaju pravi haos,em što ne postuje drzavnu instituciju u kojoj se nalazi nego baca Poslovnik.DIVLJAK!!!

Maja

24.09.2024 13:25

Strogo kazniti

Ana

24.09.2024 13:25

Ponasanje za svaku osudu.

Stefan

24.09.2024 13:25

Strasno pijani Cuta ja kazem lepo da treba pre ulaska u dom rs da se uvede alko test nije on ni za skupstinu nije nizasta propalica