ALEKSANDAR ANTIĆ: Vučić je glas razuma i dijaloga u podeljenom svetu

Autor:

Vesti

24.09.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Antić oglasio se nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio pred Generalnom skupštinom UN.

ALEKSANDAR ANTIĆ: Vučić je glas razuma i dijaloga u podeljenom svetu

Foto: ATAImages

Srbija je danas pred liderima celog sveta imala najodlučnijeg i najubedljivijeg zaštitnika njenih državnih i nacionalnih interesa. I ne samo to, svojim govorom u Generalnoj skupštini UN, predsednik Aleksandar Vučić bio je najjači glas razuma i dijaloga u svetu koji se opasno okrenuo mržnji i ratovima.
 
Koliko god bili jaki pritisci na Srbiju i naše državno rukovodstvo, predsednik Vučić je danas u UN još jednom ubedio sve moćne i na istoku i na zapadu da ne postoji pritisak koji će Srbiju naterati da se odrekne sama sebe i svojih prava. Poruka predsednika Vučića je bila više nego jasna – Srbija je na prvom mestu i nikakvi pritisci ni nasilje, ni ucene to ne mogu da promene.
 
Za sve nas u Srbiji, ali i za čitav svet koji strahuje od širenja rata i nasilja, više nego važne su reči predsednika Vučića da je razaranje međunarodnog poretka prava počelo upravo agresijom na SR Jugoslaviju pre 25 godina. Predsednik Vučić zaslužuje naše najveće poštovanje, jer je ukazao na tu činjenicu, bez obzira što je ona bolna i što ne vole da je čuju baš najveće i najmoćnije zemlje sveta.
 
Srbija je zato i zaslužila poštovanje na obe strane polarizovanog sveta, jer njen prvi državnik još jednom pokazuje da su za nas principi iznad sile, a mir iznad svega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading