NJEGOVA ODLUČNOST JE INSPIRACIJA ZA SVE NAS! Ministar Milićević čvrsto uz predsednika Vučića!

Autor:

Vesti

24.09.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Đorđe Milićević pružio punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

NJEGOVA ODLUČNOST JE INSPIRACIJA ZA SVE NAS! Ministar Milićević čvrsto uz predsednika Vučića!

Foto: Tanjug/AP, ATAImages

Ministar Đorđe Milićević izrazio je večeras snažnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija poslao jasnu poruku svetu: "Srbija nikada i nikome neće dati svoju slobodu!"

- Predsednik Vučić je jasno istakao ključne izazove s kojima se svet suočava, naglašavajući urgentnu potrebu za vraćanjem poverenja u međunarodno pravo i principima koji su osnova Ujedinjenih nacija.

U svom obraćanju, predsednik je hrabro ukazao na probleme duplih standarda i nepoštovanja međunarodnih normi, čime je otvorio važnu diskusiju o pravima malih naroda - istakao je ministar.

Predsednik Vučić je ponovo potvrdio posvećenost Srbije evropskom putu, ali je jasno ukazao na nepravdu koju trpimo od strane velikih sila.

- Njegova odlučnost da se bori za interese Srbije i pravdu za svoj narod predstavlja inspiraciju i poziv na akciju svima nama koji smo na državnim funkcijama - naglasio je ministar Milićević. Ministar je ocenio i da je govor predsednika Vičića poziv na jedinstvo svih zemalja u razvoju, da se zajedno borimo za svet zasnovan na pravim vrednostima. 

- Uz podršku lidera kao što je predsednik Vučić, verujemo u bolju budućnost za celu planetu - zaključio je ministar Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading