TAKO SE BRANI SRBIJA! Vučević o Vučićevom govoru u UN: Odlučan i nepokolebljiv kao i svaki put do sada! (FOTO)

Autor:

Vesti

24.09.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Vučević istakao: ''Pamtiće svet reči našeg predsednika Aleksandra Vučića!''

TAKO SE BRANI SRBIJA! Vučević o Vučićevom govoru u UN: Odlučan i nepokolebljiv kao i svaki put do sada! (FOTO)

Foto: Zoran Žestić, mod.gov.rs

Premijer Miloš Vučević oglasio se nakon govora predsednika Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i istakao da je to primer kako se brani Srbija.

- Odlučan i nepokolebljiv, kao i svaki put do sada! Pamtiće svet reči našeg predsednika Aleksandra Vučića. Tako se brani Srbija! Tako se brane zdrav razum i međunarodno pravo! Naš predsednik je još jednom pokazao da je apsolutno posvećen miru, da Srbija brani svoj integritet istovremeno čuvajući mir, da ne želi da ulazi u sukobe. Istinom, poštovanjem međunarodnog prava, poštovanjem osnovnih principa UN, da se stane na put ovom globalnom košmaru. Ponosni na svaku reč koju je Aleksandar Vučić izgovorio pred celim svetom - saopštio je predsednik Vlade.

 

 

Podsetimo, predsednik Vučić je u večerašnjem govoru istakao važnost mira, ali i licemerje lidera najmoćnijih zemalja koji pozivaju na poštovanje teritorijalnog integriteta Ukrajine, a prenebregavaju činjenicu da je rušenje međunarodnog poretka počelo upravo agresijom na Srbiju.

- Za Srbe na KIM nema pravde, ugrožen im je svakodnevni život, a oni koji su počinili agresiju protiv Srbije i pokušali da odvoje deo njene teritorije svakodnevno su davali oružje onome što se danas zove takozvane kosovske snage bezbednosti, a sutra će postati oružane snage Albanaca na teritoriji Srbije - rekao je, između ostalog Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading