"SVE BI NA SVETU DALI DA MOGU DA ME SRUŠE, ALI SE ZNA KO JE POBEDNIK, A KO SU GUBITNICI"! Predsednik Vučić odgovorio parlamentarnoj opoziciji!

Autor:

Vesti

30.09.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je poručio opoziciji da se dogovore da li žele ili ne žele da ga vide u parlamentu.

"SVE BI NA SVETU DALI DA MOGU DA ME SRUŠE, ALI SE ZNA KO JE POBEDNIK, A KO SU GUBITNICI"! Predsednik Vučić odgovorio parlamentarnoj opoziciji!

Foto: Pink/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvao svečanosti povodom završetka radova na hotelu The St. Regis Belgrade u Kuli Beograd, posle čega se obratio medijima.

Tom prilikom je prokomentarisao parlamentarnu opoziciju koja je rekla da ga čeka u Skupštini, a onda su rekli da može da dođe na balkon.

- Plaše se jednog čoveka, plaše se reči jednog čoveka, mozga i glave jednog čoveka. Sve bi na svetu dali da tog jednog mogu da pobede i sruše. Muči ih to što se taj jedan ne plaši svih njih zajedno i što zna šta bi sve oni uradili - rekao je Vučić.

Poručio je opoziciji da se dogovore da li žele ili ne žele da ga vide u parlamentu.

- Zna se ko je pobednik i ko su gubitnici - rekao je on o anketama.

Kaže da dok je on na vlasti, Srbija uspela da 28 zemalja povuče priznanje tzv. Kosova.

- Dosadio sam i Bogu i narodu. Svakome sam dojadio u ovoj zemlji, ali Goran Bogdanović i svi oni zajedno na jednu listu i ja na drugu, pa da vidimo ko koliko glasova dobija od srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Nije im lako i nikada im nije bilo i neće biti lako. Bar ih ne lažem da pričam "standardi pre statusa" a onda pobegnu u Rumuniju da im zadnjica vidi puta.

A kako je predsednik Aleksandar Vučić odgovorio na provokaciju bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, koji je snmljen kako u jednoj kafani slavi uz pesmu "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", pročitajte na ovom linku.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Maja

30.09.2024 21:58

Iza Vucica stoje konkretna I uspesna dela I rezultati

Sanja

30.09.2024 21:59

Ne mogu opozicioni lideri da pobede odgovornu I posvecenu politiku Vucica. Ne mogu srusiti nekoga kome je Srbija sve

Nikola

30.09.2024 22:00

Vucic zivi I radi za Srbiju. Zato ima podrsku naroda.

Doca

30.09.2024 22:01

Opozicija je na svim izborima izgubila