BRANISLAV MALOVIĆ REAGOVAO NA PRETNJE PORODICI VUČIĆ: Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete

Autor:

Vesti

04.10.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke oglasio se saopštenjem na monstruozne pretnje članovima porodice predsednika Srbije

BRANISLAV MALOVIĆ REAGOVAO NA PRETNJE PORODICI VUČIĆ: Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete

Foto: SNS, Printscreen

Branislav Malović, član Predsedništva SNS, reagujući na monstruozne pretnje upućene članovima porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića- sinu Danilu Vučiću, bratu Andreju Vučiću i ocu Anđelku Vučiću, poručio je da se nastavlja dehumanizacija šefa države i cele njegove porodice. 

Foto: SNS

Branislav Malović, član Predsedništva SNS

Podsetimo, srpski tiktoker je objavio slike Danila, Andreja i Anđelka Vučića sa nacrtanim krugovima na čelu. 

- Džabe crtate mete, Srbiju i njene najbolje sinove ne možete da ubijete niti da pobedite - navodi Malović na početku saopštenja i dodaje: 

Foto: Printscreen

Danilo, Anđelko i Andrej Vučić

- Nastavlja se apsolutna satanizacija i dehumanizacija Aleksandra Vučića i cele njegove porodice. Ovakvu atmosferu linča stvaraju svakim danom tajkunski mediji i lažni ekolozi. Po ugledu na te tajkunske medije koji to odavno rade, i pripadnike opozicije koji žive za ovakve objave na društvenim mrežama, danas je na celu predsednika naše države neko i fizički nacrtao metu. Danas je na čelu oca, majke, brata i sina predsednika naše države neko nacrtao metu. I ono što sve nas pristojne i normalne ljude zanima, jeste da li će se iko oglasiti da bar osudi ovako strašne i bolesne načine ispoljavanja mržnje prema čoveku koje je većina građana ove zemlje birala i dokle ovakvo ponašanje treba da se toleriše?

Malović je apelovao na institucije države Srbije da momentalno reaguju i najstrožije sankcionišu ovakvo ponašanje i svako podsticanje na njega jer smo, kako je naveo, imali prilike da vidimo u svetu kako ovakve stvari mogu da se završe i šta može da se desi.

- Ono što je sigurno jeste da će Aleksandar Vučić nastaviti da se bori za ovu zemlju i bezbednost njenih građana, i u Srbiji, i u svetu,  dokle god je živ, i da ga nećete uplašiti koliko god novca, bolesnika i stranih agentura da u taj pokušaj uključite. Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - poručio je Malović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading