OPOZICIONARKA UHVAĆENA U LAŽI! Oglasio se MUP o bušenju guma na automobilu Danijele Nestorović!

Autor:

Vesti

09.10.2024

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdila da je sve prijavila policiji, ali...

OPOZICIONARKA UHVAĆENA U LAŽI! Oglasio se MUP o bušenju guma na automobilu Danijele Nestorović!

Foto: ATA Images

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da narodna poslanica Danijela Nestorović nije prijavila policiji da su na njenom automobilu probušene gume, kao što je u Skupštini Srbije tvrdila da je učinila.

Kako je saopštio MUP-a, Nestorovićeva se telefonskim putem obratila policiskoj stanici u Borči i prijavila da je jutros na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao.

Nakon toga su je policijski službenici uputili da dođe u tu stanicu i podnese prijavu, što do sada nije učinila, navodi se u saopštenju.

Iz MUP-a navode da je Nestorovićeva pozvala telefonom Policijsku stanicu u Borči jutros u 10:45 časova, a pre toga je na skupštinskoj sednici izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina.

Bez obzira na to što Nestorovićeva nije došla da podnese prijavu, policija je odmah započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti, navedeno je u saopštenju.

Brnabić uhvatila opozicionarku u laži!

- Moram da kažem poštovanim građanima Srbije i ovo. Danas sam u 10.36 časova sa mesta predsedavajućeg pitala Danijelu Nestorović da li je prijavila policiji taj incident. Svi ste čuli da je ona rekla – DA. Dragi građani, incident je prijavljen u 10.45 časova! Izašli su napolje i onda prijavili policiji! Eto toliko o tome koliko kredibiliteta imaju. Eto toliko o tome koliko pričaju isitni i ne varaju ovaj narod. I lažete i varate, i lažete i varate tri dana, ljudi - kazala je danas predsednica Skupštine Ana Brnabić tokom sednice.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading