PROBIJENA DESNA TUNELSKA CEV U TUNELU MUNJINO BRDO! Vesić objavio trenutak probijanja! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.10.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U levoj cevi ostalo je da se iskopa na današnji dan još 149 metara kako bi i ona bila probijena.

PROBIJENA DESNA TUNELSKA CEV U TUNELU MUNJINO BRDO! Vesić objavio trenutak probijanja! (VIDEO)

Foto: Printscreen/X/Goran vesić

 

https://x.com/sicveo11/status/1846927093759885765?s=46

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je na svom zvaničnom X nalogu da je probijena desna cev u tunelu Munjio brdo, kao i kako je planiran nastavak kopanja tunela.

 

Trenutak kada je probijena desna cev u tuneli Munjino brdo. U levoj cevi ostalo je da se iskopa na današnji dan još 149 metara kako bi i ona bila probijena. Kako se kopa brzinom od oko 2.5. metra na dan, to znači da će leva tunelska cev biti probijena sredinom decembra.

Kako su danas kineski izvođači obećali premijeru Vučeviću i meni ova deonica od Pakovraće do Požege, duga skoro 20 km sa dva tunela od kojih je svaki dug 2.7 km, biće puštena u saobraćaj na Vidovdan, 28. juna naredne godine - napisao je Goran Vesić.

Vesić je nedavno pojasnio da će nakon što tunel "Munjino brdo" bude kompletno prokopan uslediti opremanje za šta će biti potrebno oko šest meseci, a da će do 1. juna sledeće godine, do početka sezone, biti pušten u saobraćaj kompletan autoput “Miloš Veliki”, do Požege.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading