NAPADI NA PREDSEDNIKA I NJEGOVU MAJKU NISU ZABELEŽENI U ISTOROJI POLITIKE! Vučević: Šta vam je majka kriva, udarate na svetinju!

Autor:

Vesti

21.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milovan Brkić opet napada porodicu predsednika Vučića!

NAPADI NA PREDSEDNIKA I NJEGOVU MAJKU NISU ZABELEŽENI U ISTOROJI POLITIKE! Vučević: Šta vam je majka kriva, udarate na svetinju!

Foto: Zoran Žestić, mod.gov.rs

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da ovakvi napadi na majku jednog političara, koje trpi majka predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nisu zabeleženi u istoriji politike. 

- Neću da ćutim na besramne izjave jednog osuđivanog lica, poznatog kao najveći mrzitelj predsednika Vučića, koje svaku priliku koristi da ga vređa i širi gnusne laži o njemu i njegovoj porodici. Neću da dozvolim da se u našem javnom prostoru ovakve gadosti šire ili da se na njih ne reaguje - napisao je Vučević na Instagram nalogu.

On je povodom izjava vlasnika Tabloida Milovana Brkića, koji je ponovio laži o tome ko je predsednikov otac i izrekao najgore i najsramnije reči o Vučićevoj majci Angelini, istakao da je u pitanju nemoć da se politički pobedi Aleksandar Vučić i bolesna mržnja.

- Šta je jedna majka kriva? Udarate na najveću svetinju. Sram vas sve bilo! Nećete uspeti da srušite ni Vučića ni Srbiju - istakao je Vučević.

Podsećamo, ideolog opozicije i vlasnik Tabloida Milovan Brkić zajedno s voditeljem opskurnog kanala Slavija info Ljubomirom Stefanovićem izgovorio je najveće gadosti, pominjujući predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu majku Angelinu.

Vučić je prvo nazvan "vrhovnim bolesnikom", a potom je ponovo izgovorena laž o tome ko je predsednikov otac.

Tom prilikom izrečene su najgore i najsramnije reči o Vučićevoj majci Angelini.

Ovo je samo nastavak kampanje Brkića i kompanjona koja je usmerena protiv Vučića.

Naime, sve je počelo tako što je Tabloid Milovana Brkića objavio tekst "Fahri Musliju biološki je otac Aleksandra Vučića".

Tada su mediji tajkuna Dragana Đilasa vređali i napadali Vučića i njegovu porodicu iznoseći sramne tvrdnje. Brkić je poznat po tome što objavljuje najgore gadosti o svima sa javne scene koji mu nisu po volji, a posebno gnusne laži o predsedniku Vučiću i članovima njegove porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (29)

Loading
Samotaki

21.10.2024 10:06

Majka predsednika nije kriva za politiku, a ovakvi gnusni napadi pokazuju koliko su neki spremni da se spuste nisko. Srbija zaslužuje bolje od toga, i vreme je da se stane na put ovakvom govoru mržnje.

Danica

21.10.2024 10:06

Zaista je strasno udariti na nečiju porodicu.

Milan

21.10.2024 10:06

Ni ovakvu opoziciju nismo imali u istoriji politike, ovo je za svaku osudu.

Milan

21.10.2024 10:07

Sramota dirati i pominjati neciju porodicu