VANDALIZAM! Demolirane prostorije SNS u Novom Sadu (FOTO)

Autor:

Vesti

22.10.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka se hitno oglasila!

VANDALIZAM! Demolirane prostorije SNS u Novom Sadu (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/sns_go_kraljevo

Srpska Napredna Stranka oglasila se na društvenoj mreži Instagram nakon napada na njihove prostorije u ulici Narodnog fronta u Novom Sadu

Saopštenje prenosimo u celosti:


- Dok drugi žive za destrukciji i nasilje, mi živimo za nove vrtiće, škole, domove zdravlja, nove fabrike i nova radna mesta

Srpska napredna stranka neprestano upozorava da se retorika mržnje koju svakodnevno šire naši politički protivnici pretvara u otvoreni poziv na linč. Napad na prostorije SNS-a u ulici Narodnog fronta potvrđuju to, i predstavljaju sramotni čin nasilja koji pokazuje pravo lice onih koji se lažno predstavljaju kao branioci demokratije. Varvarski čin demoliranja naših prostorija, nije slučajan. Svakog dana udružena medijsko-tajkunska-političarska hobotnica propagira podele u društvu i širi mržnju prema Srpskoj naprednoj stranci. Posebno zabrinjava činjenica da se ovaj napad dešava samo dan nakon što je, po ko zna koji put, najbrutalnije izvređana majka predsednika Aleksandra Vučića.

Ovo jasno pokazuje da postoji organizovana kampanja zastrašivanja i nasilja usmerena protiv onih koji se bore za napredak i stabilnost Srbije.

Grdno se varaju oni koji misle da će nasiljem i pretnjama zaustaviti napredak naše grada i naše države. Poručujemo im da nikakvi sramotni napadi, ni nasilje, ni pretnje neće ugroziti našu odlučnost da nastavimo da radimo za dobrobit Novog Sada i Srbije.
Pozivamo nadležne organe da što pre otkriju i sankcionišu počinioce ovog napada, a Novosađanima poručujemo da nas ovakvi napadi neće zastrašiti i neće uticati na našu odlučnost da nastavimo da razvijamo Novi Sad u njihovom interesu.

U našem gradu nema mesta politici destrukcije i mržnje. Mi ćemo nastaviti da gradimo, dok drugi, očigledno, znaju samo da ruše i uništavaju. Dok drugi nude kamenice i varvarizam mi nudimo progres i napredak. Dok drugi žive za destrukciju i nasilje, mi živimo za nove vrtiće, škole, domove zdravlja, nove sportske terene, nove fabrike, veće plate, veće penzije i nova radna mesta.

Naša politika je politika boljeg života za sve građane - navode oni na svom zvaničnom Instagram nalogu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Rade

22.10.2024 21:07

Čist vandalizam i vandali moraju da snose kaznu

Samir

22.10.2024 21:07

Ne vidim čemu ovakvi huliganski akti. Bezumno je uništavat nečiju imovinu

Svetlana

22.10.2024 21:07

Nasilnike naći i moraju krivično odgovarati.

Miladin

22.10.2024 21:08

Veoma je važno da policija pohvata vandal koji pokazuju svoju nemoć ovakvim stvarima