REKONSTRUKCIJA VLADE SRBIJE NA PROLEĆE! Oglasio se premijer Miloš Vučević: "VIŠE PUTA SAM O TOME RAZGOVARAO SA VUČIĆEM"!

Autor:

Vesti

23.10.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučević je dodao da je logično da se rekonstrukcijom vlade bavi na proleće, kada se ujedno i obeležava godinu dana od njenog formiranja, osim ako neko, kako je rekao, "ne napravi faul".

REKONSTRUKCIJA VLADE SRBIJE NA PROLEĆE! Oglasio se premijer Miloš Vučević: "VIŠE PUTA SAM O TOME RAZGOVARAO SA VUČIĆEM"!

Foto: Tanjug/ SAVA RADOVANOVIĆ

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da će se pitanje eventualne rekonstrukcije njegovog kabineta razmatrati na proleće, kao i da se o tome konsultovao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vučević je, nakon zajedničke sednice Vlade Srbije i Vlade AP Vojvodine, na novinarsko pitanje o tome hoće li biti rekonstrukcije vlade i da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić podržao tu ideju, kao i da li su ministri osbiljno shvatili njegovu nameru, rekao da ništa ne govori napamet.

- Više puta sam o tome pričao sa predsednikom koji mi je dao mandat za sastav vlade. Ovo nije mesto gde ćemo da pričamo o rekonstrukciji - rekao je Vučević.

On je dodao da je logično da se rekonstrukcijom vlade bavi na proleće, kada se ujedno i obeležava godinu dana od njenog formiranja, osim ako neko, kako je rekao, "ne napravi faul".

- Bio to premijer ili bilo ko od ministara. Najviše volim one što ne veruju da može doći do rekonstrukcije. U političkoj istoriji Srbije ima dosta onih koji nisu verovali da mogu da budu zamenjeni - zaljučio je Vučević.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je pre dva dana gostujući na RTS da očekuje da bi rekonstrukcija vlade mogla da bude sprovedena između marta i juna iduće godine i naglasio da će premijer Miloš Vučević imati njegovu punu podršku.

- Znate, imate neke ljude koji su umislili da tu mogu da budu i da obavljaju više stvari za sebe, a ne za građane i društvo u celini. Ljude koji misle da su nesmenjivi, ljude koji misle da mogu sve - rekao je Vučić na RTS, kao i da bi izbori mogli da budu u decembru 2026. ili na proleće 2027.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Doca

23.10.2024 16:48

Sa svakom odlukom vlasti se slažem znam da rade u interesu građana Srbije

Zoran

23.10.2024 16:48

Premijer najbolje zna da li su trenutni ministri dorasli zadatku

Kole

23.10.2024 16:49

Verovatno je nalaiza rada ministarstava pokazala da pojedina ne rade koliko i kako treba, pa je prirodno da se dese smene i spreci stagnacija napretka Srbije.

Uros

23.10.2024 16:50

Sto da ne? Uvek treba raditi na poboljsanju rada pa i valde