"JADNA JE ONA ZEMLJA KOJU BI BRANILI PIJANI ĆUTA I ALAVI KOKANOVIĆ!" Željko Marjanović očitao bukvicu lažnim ekolozima

Autor:

Vesti

25.10.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti

"JADNA JE ONA ZEMLJA KOJU BI BRANILI PIJANI ĆUTA I ALAVI KOKANOVIĆ!" Željko Marjanović očitao bukvicu lažnim ekolozima

Foto: Tanjug, ATAImages

Jadni su ona zemlja i onaj grad koji spadnu na to da ih pijani Ćuta i alavi Kokanović brane i brinu o njihovoj dobrobiti, poručio je danas Željko Marjanović, poverenik GO SNS Loznica.

- Svedoci smo danas u Loznici ponovo kako izgledaju mesta na kojima se oni pojave, kakav je haos koji ih prati i šta je ono što je njihova izmišljena pravda - naveo je Marjanović i dodao:

Samo u Kokanovićevom zamišljenom svetu je normalno da daš saglasnost da zemlju prodaš, pa da se onda boriš za nju kad zaključiš da možeš možda da dobiješ i bolju cenu. I samo Ćuta u svojim stanjima delirijum tremensa umože da podržava takvo ponašanje i da pokušava celoj naciji da objasni da su naknadno probuđeni pamet i moral kod Kokanovića normalni. Idite gospodo lečite svoje propale političke ambicije na drugom mestu i na drugim strankama, nas ostavite da se i dalje bavimo razvojem ove zajednice i Srbije kojim smo se i do sad bavili, kako bi i takvi kao vi imali gde, kako i od čega da žive.

- Živela Srbija! Živela demokratija u kojoj svaki čovek ima pravo na javni prostor ma koliko promila alkohola u krvi imao - naglasio je Marjanović.

Podsećamo, došlo je do potpunog debakla opozicije u Kraljevu, a saopštenje GO SNS tog grada prenosimo u celosti: 

 - Narodna inicijativa koju je pokrenuo propali kandidat za gradonačelnika Кraljeva, Ivan Matović, uz podršku Demokratske stranke, Lokalnog fronta, SRCA, Narodnog pokreta Srbije, Novog DSS-a, POКS-a doživeo je pravu katastrofu.

Svi oni zajedno su danima lagali narod da se apoteke prodaju, obilazili kraljevačka sela varajući svakog na kog su naišli da bi na kraju pompezno predali kutije tvrdeći da se u njima nalazi 10.957 potpisa građana.

Obaveštavamo javnost da je Gradska izborna komisija, koju čine predstavnici svih odborničkih grupa u Skupštini grada Кraljeva, utvrdila da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave nakon preklapanja sa biračkim spiskom za lokalne izbore odbacilo 305 potpisa, a GIК je pregledanjem svakog potpisa utvrdio da još 2.175 potpisa nisu validni, tako da je Gradskoj izbornoj komisiji predat ukupno 8.477 važeći potpis. Кako je za održavanje referenduma potrebno prikupiti potpise 10% građana sa pravom glasa, odnosno 9.895 Кraljevčana, Gradska izborna komisija je utvrdila da nisu ispunjeni uslovi za održavanje referenduma. Naglašavamo da su sednici GIК-a prisustvovali svi članovi ili njihovi zamenici, predstavnici vladajućih ali i opozicionih partija, kao i da su svi pregledali potpise, utvrđivali njihovu validnost, brojali ih i da su svi glasali za usvajanje zapisnika, a apsolutna većina za usvajanje izveštaja.

S obzirom da narodnom inicijativom nije prikupljeno dovoljno potpisa, nadležno radno telo Skupštine grada Кraljeva će u roku od sedam dana dati rok ne kraći od 15 kalendarskih dana za dopunu. Кako opoziciji nedostaje veliki broj potpisa, a građani su sada za razliku od pre dva meseca dobro informisani, gromoglasno najavljivani referendum teško da će biti i održan, tako da smo sigurni da kraljevačke apoteke neće biti zakatančene - navodi se u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading