NASILNIK SE IZVUKAO! BJELI ZA PREBIJANJE GAGE SAMO USLOVNA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

26.10.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NASILNIK SE IZVUKAO! BJELI ZA PREBIJANJE GAGE SAMO USLOVNA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Petar Divac

Srpski telegraf u izdanju za subotu 26. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • VUČIĆ S URSULOM FON DER LAJEN! DOK SAM JA PREDSEDNIK EVROPA ĆE BITI NAŠ PUT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da, dok je on predsednik, Srbija neće menjati svoje glavne ciljeve spoljne politike i unutrašnje politike, a to je evropski put i zalaganje za članstvo u EU.

 

 

  • SKANDAL NAD SKANDALIMA! ĐILASOV ČOVEK PAO U KIRGISTANU! UHAPŠEN KAD JE NUDIO MITO

S profesorom beogradskog Mašinskog fakulteta Aleksandrom Simonovićem u Kirgistanu je uhapšen i Mladen Petković, čovek Dragana Đilasa, koji je s mesta direktora "Krušika" 2018. montirao aferu u srpskoj namenskoj industriji. Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku hapšenja profesor je bio u društvu Petkovića, koji je pokušao da podmiti oficira kirgistanske vojske da bi došao do informacija o raketnim sistemima.

 

  • ZREO ZA OSTAVKU U SPS-U ! RUŽIĆEVA HAJKA NA VUČIĆA!

Branko Ružić, potpredsednik Glavnog odbora SPS i narodni poslanik, očigledno ljut što je ostao bez funkcije, brže-bolje je otrčao na Šolakovu televiziju, na kojoj je branio Dragana Đilasa i glumio ljutu opoziciju, mada mu je partija u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom.

  • NASILNIK SE IZVUKAO! BJELI ZA PREBIJANJE GAGE SAMO USLOVNA!

Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića na uslovnu kaznu zatvora od šest meseci s rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja prema kolegi Predragu Antonijeviću 23. avgusta 2021. u niškom hotelu "Ambasador". Oba reditelja našla su se u Nišu zbog manifestacije 56. Filmski susreti.

  • MIRKO KODIĆ UOČI GODIŠNJICE SMRTI SINA! BAR DA MI JE UNUČE OSTAVIO...

Uskoro se navršava godinu dana nakon iznenadne smrti Aleksandra Kodića, sina proslavljenog harmonikaša Mirka Kodića. Aleksandar je preminuo 27. oktobra 2023. u stanu na Karaburmi, imao je 32 godine kada je jednostavno zaspao i više se nije probudio. Uoči godišnjice njegove smrti otac Mirko priznaje da je sve isto kao i prvog dana kada je saznao za tragediju. Vreme u njegovom slučaju ne čini da bol i patnja budu manje.

 

DANAS POKLON SUPER ENIGMA!

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 26. oktobar 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading