SNS danas raspravlja o izborima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.03.2019

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedništvo SNS sastaće se danas popodne u 17 sati, a o zaključima i odlukama Predsedništva neko od funkcionera vladajuće stranke obavestiće javnost posle sednice.

RepublikaFoto: Promo foto
SNS

Predsedništvo će razgovarati o svim aktuelnim temama, uključujući i pitanje izbora.

Predsednik Vučić je u autorskom tekstu za današnji "Srpski telegraf", ponovio da opozicija treba konačno da kaže narodu šta hoće: izbore ili njegovu glavu.

Vlast se u ovoj zemlji dobija na izborima, a oni koji hoće na drugi način - neka to lepo i kažu i spreme se za istinu, poručo je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Bojan

25.03.2019 09:14

Svakako ovo treba da bude tema i mogućnost, jer opozicija je prešla granicu mirnih šetnji i demonstracija i počela agresivno i nasilno da nastupa u odsustvu šetača i ogromnoj nemoći !

Tresimesi1

25.03.2019 09:20

Vreme je da se pogledaju u oči i kažu da li su za izbore ili ne.Jedino tako možemo bar na kratko umiriti strasti koje prete da izazovu nešto što nikom ne treba u Srbiji.

nikola

25.03.2019 09:27

Izbori su potrebni, potrebno je da narod kaze jasno i glasno da zele ljude koji rade u interesu Srbije a da su zgrozeni nasilnicima koji bi da vesaju i seku glave motornim testerama.

Mare

25.03.2019 09:28

Mislim da opozicija nema sanse na izborima posle ovakvih protesta.