MOZGA BEZ! Haradinaj progutao gramofonsku ploču!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.03.2019

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik privremene vlade u Prištini Ramuša Haradinaj poručuje da, ako Srbija želi da ponovo uđe na kosovsko tržište, to može, ali nakon priznanja. Ovaj zahtev, iako se niko na njega ne oglašava već duže vreme, ovaj šiptarski političar ponavlja kao papagaj, ili kao da je progutao gramofonsku ploču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Haradinaj je, u intervjuu bečkom dnevniku „Prese“ i nemačkom listu „Štutgarter nahrihten“, kazao da je dijalog posredstvom EU trebalo da vodi do sporazuma sa Srbijom, koje predviđa i priznanje nezavinosti, što je ostalo bez rezultata.

Umesto toga, tvrdi da je Kosovo bilo izloženo sve većim napadima od Srbije, kao što je lobiranje za povlačenje priznanje ili trgovinske barijere.

- U takvoj situaciji nije nam preostajalo ništa drugo nego da blokiramo naše tržište za srpsku robu. Ako Srbija želi na naše tržište, to je moguće kada prizna Kosovo - podvukao je Haradinaj.

Upitan da li su takse na srpsku robu vredne i opterećenja odnosa sa SAD, on je kazao da Kosovo ima veliko poštovanje prema Americi, ali da je suverena nacija i da su "pojedine odluke sopstvene".

Haradinaj je tokom proteklih par meseci ponavljao da neće ukinuti takse dok Srbija ne prizna nezavisno Kosovo, što je razume se potpuno nemoguće, a sa čime se slažu i njegovi saveznici iz međunarodne zajednice. Svoje besmislene zahteve i tvrdnje iznosio je u svakom trenutku i nezavisno od političkih promena u svetu, a pogotovo što se tiče dijaloga sa Beogradom. Izgleda da je Haradinaj dijalog, zapravo shvatio kao monolog, a implementaciju istog kao papagajsku "rabotu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Olja

25.03.2019 11:11

Haradinaj se ubrzao na 33 obrtaja, pa ne staje za sve Američke dolare !

mara

25.03.2019 11:11

Ne zna covek vise sta prica.

Miki

25.03.2019 11:11

Nista novo ista pesma na gramofonu.

dada

25.03.2019 11:16

Haradinej je pokvaren covek i osoba koja je pokazala da nas ni malo ne voli.