Marija Obradović žestoko odbrusila Đilasovom pulenu zbog uvreda na račun Ivkovićeve

Autor: Tanjug

Vesti

22.07.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović ocenila je danas da ženomrzački komentari i najnovije uvrede upućene Biljani Popović Ivković, članici Predsedništva SNS, nisu ništa novo za Ðilasove pulene iz Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug
Marija Obradović

- Nažalost, navikle smo, mi naprednjakinje, da budemo meta najprimitivnijih i prostačkih izliva besa propalih opozicionara. Nemoć Ðilasa, Boška Obradovića i Jeremića da zadobiju pažnju glasača svojim političkim idejama odražava se u svakodnevnom vređanju i ponižavanju žena u Srbiji - saopštila je Obradović.

Prema njenim rečima, danas je to Biljana, juče Ana Brnabić, pre nje Irena Vujović, Maja Gojković... pozivi na linč, vešanje, silovanje - sve da bi nas ućutkali i oterali iz politike.

Izdržljivije smo i upornije nego što mislite, kaže potpredsednica SNS, ističući da je nam je bolja budućnost Srbije jači motiv od niskih udaraca kojima svakodnevno zabavljate vaše istomišljenike. 


- Žene Srbije čekaju da objasnite svakodnevne gadosti i bljuvotine koje izručujete na nas. Mi, žene, dobro pamtimo i već na sledećim izborima, čućete šta mislimo o vama i vašim uvredama - navela je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Mija

22.07.2019 17:00

Ponasanje Djilasa i ostlaih opoziconih politicara je zaista za svaku osudu.Mislim da treba da se izvinu za sve uvrede,koje su uputili zenama.

Nebojsa

22.07.2019 17:06

Pred nasilnicima ne treba poginjati glavu i cutati, treba im pokazati zube i boriti se protiv njih! Nasilnici u Srbiji nisu dobrodosli.

Gocka

22.07.2019 17:49

Ovakvo ponasanje je zaista za sve osude!

Milan

22.07.2019 17:56

To je taj program opozicije.