Vulin o provokaciji albanskog ministra odbrane: Za mržnju nema leka

Autor: Tanjug

Vesti

08.11.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je danas kao laž i uvredu izjavu albanskog ministra Genta Čakaja primetivši da se saradnici Edija Rame s neprimerenim izjavama oglase svaki put uoči njegovog susreta s predsednikom Srbije i time pokusavaju da mu otežaju čuvanje mira.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

Komentarisući uvrede koje je na račun Srbije i njenog rukovodstva izneo albanski ministar za evropske i spoljne poslove Gent Čakaj, Vulin je u saopštenju koje je dostavio medijima poručio da Ramini saradnici "iza leđa" govore ono što ne smeju da mu kažu u lice.

- To što čak ni ovakva EU ne dopušta Albaniji da joj se približi, što Šiptarima u svim državama i teritorijama gde žive EU odbija da ukine vize i ni slučajno neće da otpočne pregovore za pristupanje, sve to nije opravdanje da neuspešni ministar Vlade Albanije za evropske i spoljne poslove leči svoje komplekse tako što napada Srbiju - rekao je Vulin, poručivši albanskom ministru da je istina lek za njegove laži, a da je za Vladu Albanije izvinjenje obaveza.

 

 

Što se mržnje prema Srbima tiče, kaže Vulin, za to nema leka izuzev nade da će "lek za lažova jednom biti pronađen".

- Čakaj se nada da će mržnja prema Srbima njegov narod uvesti u EU. Možda i hoće ali u red civilizovanih naroda neće - uveren je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading