(FOTO) Reči podrške Vučiću stižu sa svih strana!

Autor:

Vesti

16.11.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioneri i članovi Srpske napredne stranke podržali su danas predsednika SNS i Srbije Aleksandara Vučića koji je zbog kardiovaskularnih problema hitno primljen na VMA.

RepublikaFoto: Tanjug/D. VOJINOVIĆ/S. RADOVANOVIĆ
Podrška Aleksandru Vučiću stiže od prijatelja i kolega

Oni su na društvenim mrežama poslali poruke podrške Vučiću u kojima mu žele brz oporavak.

Član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе i ministar finasija Siniša Mali objavio je na Instagram profilu da zna da Vučić ne odmara dugo, ali ga ipak moli da vodi računa o sebi.

- Podrška za mog prijatelja i našeg predsednika @avucic. Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da dugo odmaraš, ali molim te više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju - napisao je Mali.

Gradonačelnik Novog Sada i član Predsedništva SNS Miloš Vučević predsedniku Vučiću poželeo je brz oporavak.

Član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Beorgada Goran Vesić napomenuo je da se mnogi raduju da vide kako je predsedniku Vučiću loše, ali da će izdržati sve i pobediti zajedno sa Srbijom.

- Kada vidim ostrašćene komentare na hrvatskim i prištinskim portalima, kojima se sve najgore priželjkuje Predsedniku Vučiću jasno mi je da je njihova mržnja izazvana pre svega time što je Vučić uzdigao Srbiju i vratio našim građanima ponos i dostojanstvo. A kada vidim komentare Đilasovih simpatizera, siguran sam da iz tih ljudi progovaraju kompleksi njihovog lidera koji nikada ništa nije dobro uradio za Srbiju, već samo za sebe. Aleksandar Vučić će sve izdržati i pobediće zajedno sa Srbijom, a bednici koji su se danas radovali pokazali su ko su i šta su - napisao je Vesić.

Prvi čovek Izvršnog odbora SNS Darko Glišić napisao je "mnogo smo čvršći nego što su mislili, tek ćemo da pobeđujemo".

Poslanik SNS Vladimir Đukanović objavio je da "predaja nikad nije bila opcija".

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić objavio je da "život posvećen narodu zahteva borbu koja je teška, ali koja traži lidera", te da je cela Srbija uz Vučića.

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić takođe je uputio reči podrške predsedniku Srbije.

Podsetimo, generalni sekretarijat predsednika Srbije obavestio je javnost da je predsednik Aleksandar Vučić primljen juče u popodnevnim satima na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

- Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA, rekla je Tanjugu savetnica predsednika Suzana Vasiljević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
sabrina

16.11.2019 13:42

stize podrska sa svih strana nasem predsedniku za brz oporavak i ozdravljenje

Odgovori 11 1
milica

16.11.2019 13:42

Želimo predsedniku da se oporavi što pre jer mora nastaviti da pobeđuje za Srbiju.

Odgovori 10 1
Dule

16.11.2019 14:04

Puna podrška i iskrena želja za brz oporavak za Aleksandra Vučića!

Nikola

16.11.2019 14:14

Dokaz samo koliko je cenjen kod građana. Puna podrška našem predsedniku!